Ok tolk usega mam za napisat da sploh nevem kje bi začela da kej nebom pozabla. Najprej ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM IN NJIHOVIM
, zutrej sta me pričakala 2 lepa SMS-a od tine50 in 3vid in sm bla zelo vesela.
Nevem kam ste začele bezlat, a vas luna tera??? No mene je tut luna neki trkala danes ponoči, ampak ne tko hudo, mela sm lažne popadke na 15 minut, 4 minute, 20 minut, 7 minut, zraven pa še otrdevou trebuh...upam da mi ni treba govort da nism nč spala
.
Torba za v P je že pripravljena in že čaka v avtu, sm se pa zvečer spomnla da sm pozabila dat krokse not
ja
pamet, sej mi ni za zamert, še dobr da sm se doma spomnla.
Učerej sva šla še v Lj iskat ležalnik za
, sm ga že oprala in nazaj sestavla, tko da zdej je pa use pripravljeno, samo še fiziološko, alkohol pa aspirator za nos, pa vložke je treba kupt, aja pa še tiste gazice za popek al so palčke za ušesa isto dobre???
IZVIRNO SPOROČILO: zoey
Sem pa oblekla zibko in je tko lušna, da sem kar enga ogromnega pliškota notr naselila
Točno iz tega razloga js še nimam nč postavljeno, kr bi blo not svega i svačega

.
Mišica na nogi me še bl svinsko boli kot učerej in šepam kot da bi me kdo po stopnicah porinu

. Popoudne morm poklicat G in uprašat če majo kakšno lukno danes da pridem na pregled, ker res nebi šla rada rodit z vnetjem (če sploh je kakšno vnetje). Zdej grem pa mal seznamčke pogledat pa uredit, da rožca preveri če je uredu (dokler je še doma) in mi potem mirno prepusti svoje delo
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w