IZVIRNO SPOROČILO: rožca26
Se mi zdi, da je pri dojenju večji problem pri kakih mamicah, k se kr ne morjo sprijaznit s tem, da je otrok že zrel, da se neha dojit (povezanost ...). Moj bivši sosed se je dojil do 5 leta - ga mama nikakor ni mogla tega odvadit
Pol se pa vprašaš kaj je boljš ...
No, da vam se jaz povem tako storijo na enem srecanju! Smo sli tukaj pri nas do sole na sankanje lansko leto in mi ena mama (prvic sem jo vidla) zacne po 2 minutah pogovora, ce Gala se dojim ... star je bil 3 leta. Pa jaz tako suvereno, ah kje, itak da ne vec.

Ona je imela pa ob sebi solskega otroka. Pa ona zacne. Jaz sem pa dojila dokler ni sel v solo. Je bilo tako fino. Pa se zdej vedno ko pride iz sole najprej skoci meni na josko. Je tko fino, ko se pride pocrkjat. Pa tud ce so obiski.

Halooooooooooo .. sem mislila, da bom dol padla. Potem mi pa pove, da ju je moz zapustil ... ja jaz bi jo tud.
No, to je samo MOJE mnenje in ce se katera ne strinja z mani, ne morem pomagat. Jaz sem danes se vedno tako noro utrujena, da sploh ne vem kaj mi je. Sploh ne morem dolgo casa stat na nogah. Res cudno. Prej si tud solate nisem mogla stroje otrebit.
Maske ... fajn rozca. Jaz sem bila pa eno leto Red Bull - sem ga cist sama doma naredila, prijatelju pa sem naredila glavo od Red Bullovega bika, tako da sva bila prov en fajn par.

Naslednje leto sem bila pa korenje ... tud sama naredila. Zdej mi je pa tako zal, da se vedno prepozno spomnim, da bo Galu kaj sama zasila. No, letos vsaj ni imel kupljene maske, ampak mu jo je zasila moja teta.
Lp