Po dolgem času se še jaz malo javljam. Ob službi in dveh mulcih kar nisem našla časa za pisanje, sem vas pa vsaj redno brala. No, od prejšnjega tedna sem končno na porodniški, otroka sta v vrtcu, tako da upam, da bom zdaj kaj bolj aktivna.
Najprej čestitke vsem, ki ste že rodile, vidim, da vas je kar nekaj, druge pa že komaj čakate. No, jaz pa upam, da bom rodila tam nekje okoli roka, bi rada zdaj še ta dva tedna vsaj malo počivala, še porihtala vse stvari za novega člana, pa še kaj bi se našlo za naredit v stanovanju. Se je pa prvi sin rodil čez rok, drugi točno na rok, tako da bo verjetno tudi tale še malo počakal na toplem. V torej sem imela pregled, pa je ginekologinja tudi rekla, da se še nič kar resnega ne dogaja. Na CTGju je pri popadkih ravna črta, odprta sem sicer 1,5 cm ampak za tretjerodke to nič ne pomeni, pa mali je tudi še visoko. Sicer se pa dobro počutim, nimam skoraj nič običajnih težav ob koncu nosečnosti, tako da se mi tudi zato še ne mudi v Rim.
Sem videla, da ste se navduševale nad včerajšnjim datumom, pa se kar strinjam, je res lep, ampak včeraj si pa nisem želela roditi. Sem imela namreč jaz včeraj rojstni dan, pa raje vidim, da ima otroček svojega, ne pa skupaj z mano ali s kom drugim. Zato tudi 8.3., 13.3. in 20.3. odpadejo
, ker imajo takrat RD bližnji sorodniki. Bomo videli, če se bo mali strinjal
. Jaz bi najraje rodila 21.3., na prvi pomladni dan, pa še z možem imava takrat obletnico. 17 let nazaj sva ravno na 21.3. začela hodit. Ja, kar dolgo ga že prenašam
.
Me pa še nekaj zanima - tiste, ki že imate otroke, jih boste imele prvi mesec doma ali v vrtcu? Moja dva bosta verjetno doma, sploh kler zdaj razsaja RSV, ki naj bi bil kar zoprn za novorojenčke, pri večjih se kaže samo kot prehlad. Jaz premišljujem celo, da bi ju kakšen teden pred rokom vzela iz vrtca, da ne bosta potem ravno ko rodim bolna ali prehlajena, pa ne bosta mogla na obisk v porodnišnico. No, bom še videla, odvisno od počutja in pa vremena. Ker dva fanta imeti doma cel dan, če dežuje in na koncu nosečnosti, ni ravno najlažje. Mogoče bo pa kakšna babica vskočila, sta obe res super in mi ogromno pomagata, čeprav sta še v službi in ne živimo skupaj.
A ja, še to - a bo katera, ki ima rok okoli 20. rodila v Postojni? Jaz bom, sem bila že dvakrat tam zelo zadovoljna, tako da se mogoče vidimo.