Zadnji članki

RECEPT: Bananin kruh - zdrava sladica za male in velike
Moja sorodnica me je spodbudila, da sem preizkusila, eksperimentirala z receptom in nastal je moj...
Male razvade

Ali dojenčki v maternici tudi sanjajo?
Tako zarodki v maternici kot novorojenčki večino časa preživijo v fazi REM spanja, za razliko od ...
Vse o nosečnosti
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

upam, da ne rečem prehitro - ni bilo taaaaak hudo!
, zgleda,da sma se za prejšnjega konkretno nabasala.
! se ga ne morem nagledat...
tud nč ne pomaga...skratka tamali hoče not ostat do časa pa pika
...že zdej je trmast...upam da ne bo oven, ker pol smo opleli
postala presrečna starša mali pikici, ki ji je ime Mina. Bravoooo!
Iz obupa sem šla skuhat puding, k ga nisem že ene 10 let jedla, ker mi nekak ni potegnil, ma zadnjič v štacuni me je prav nekaj gnalo k tisti polici in prva vrečka je porabljena
A ne Lakaya?!?
, tudi to ni čisto nič pomagalo, za malinov čaj ste pa že tako ugotovile, da ni nič od njega. Se spomnim, da sem takrat res imela vsega zadosti. Me je pa zato drugi otrok čisto presenetil, čeprav se je rodil točno na rok, ker sem zaradi izkušenj od prvič pričaakovala, da bo spet vsaj en teden čez. Torbo za v porodnišnico sem si takrat pripravila šele par ur preden mi je voda odtekla, pa tisti dan sem s prvim otrokom še sama okoli hodila, šla k mojim staršem na kosilo, ker je mož magisterij pisal. Sem bila res pogumna.
in že mamice
. Tako, da še ni bilo časa vas brati za nazaj, vidim pa, da ste napisale ogrooooooooooooooooooooooooooomno, pridne, pridne!!! Samo na hitrico vam sporočim, da sva bila v P 1 teden, ker je naš mali fasal zlatenico in je moral biti dva dni pod lučko, mamica pa vsa v
in pridno cartajte svoje sončke