Zadnji članki

Balzam za ustnice in krema za roke
Veter, suh zrak in nižje temperature hitro pustijo posledice na naših ustnicah in koži. Odličen b...
Nega obraza in telesa

Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sistemu?
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega ...
Vse o dojenčku
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

. Ni me pa G nič opozoril za izcedek (ti, ti pacek
HB je vsaj počutje mnogo boljše kot vreme...Slabo mi niti ne dela več, tako da je super. Sem pa malo prehlajena: nos imam zabasan, zvečer pa me je od tega prav glava bolela...Ampak rečmo da bo šlo mimo...
,
doma, Naslednji pregled, Nuhalna svetlina, Srček, Spol
32 let Ljubljana ?
.
Rezultat je fenomenalen, tveganje je 1:30060 (ne nisem se zmotila v nulah, je res trideset_ tisoč
. Jaz sem pred dvema dnevoma trebuščku prvič rekla lahko noč, ampak po mojem do NS ne bom še čutila neke posebne povezanosti, saj je se skupaj zelo nepredstavljivo. Mi pa dragi vsak dan reče, da sem najlepša mama na svetu in me vpraša, kako kaj najin dojenček:).
:te dni imam strašne težave s svojo sampodobo, itak da izgledam že konkretno noseča, kar ni nič čudnega, saj sem skoz lačna, prebava je pa strašno počasna. Poleg tega pa nočem spet nabrat 15 kg viška, kot se mi je zgodilo v obeh prejšnjih nosečnostih. Kaj ve grizljate, jeste, ko ste lačne? Potrebujem ideje za nizkokalorične prigrizke. Do sedaj imam: riževi oblati, jabolko, korenje. Še kaj, po možnosti z ogljikovi hidrati ... kakšni hrski morda?
bije, videla ga sicer nisem, ker je G tak hitro vse naredila, da je bilo v 3 sekundah že konec. pa saj ni važno, samo da je vredu! velik je pa 20mm! PDP pa ostane 25.10. je rekla, da je od začetka zgledalo, da bo bolj pozno, ampak je kar točno. zdaj kar lažje diham. prej sem cele dneve samo to študirala, če je vse vredu. pa še slikico sem dobila!
.
groza!!! redila sem se ko kvas. je pa res, da sem bila zelo suha. in sploh mi to ni bilo všeč, ves ta višek nosit, groza! po porodu sem stare xs cunje dala v dobrodelne, češ da mi ne bojo nikdar več prav. pa bi jih prav fino oblekla tam po dobrega pol leta od poroda.
čeprav je ta zalit občutek tudi zaradi napihnjenosti... no upam.
sm smotana, kaj?