dobro jutro. spet bom prva zjutri
IZVIRNO SPOROČILO: polmaja
Potem pa v akcijo, juhu! Jaz bi dušo prodala za jajca s šparogami . Ma je treba pazit na klope!
mmmm, js pa za rižoto! in je treba pazit tud na kače, baje. ma upam da bom moje istrske fante mal poslala ponje (sodelavce).
telovadba v kp je zame tudi daleč. če si na vasi doma, je itak vse daleč, samo narava ne, tako da jo bo treba ujet.
brala sem to o streptokoku. tudi tu že zapisala. ni mi jasno zakaj o tem ne vsaj opozorijo

ko sem bila prvič

je v materinski šoli ena drugorodka slučajno vprašala G o ceni tega testa, sicer se debata o tem sploh ne bi začela. moj G tega meni ni omenil. posledice na otroku so lahko zelo hude. zelo primerljive, lahko tudi hujše od DS, ko tako pridno priporočajo in me hodimo na NS... tisti nosečki iz obale in njeni dojenčiči bo to zaznamovalo življenje, kako škoda, v trebuhu je bila punčka zdrava
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
dobila sem službo!!!! jeeeeeeeeeeeee!!!
TO!
IZVIRNO SPOROČILO: snežakinja
Imam eno vprašanje za tiste, ki ste bila na NS pri dr. Jasmini antonič Babnik. Koliko je cena pregleda?
verjetno sem bila pri njej, verjetno je samo ena dr. Babnik. v PO sem dala 60€ za NS in 45€ za DHT.
IZVIRNO SPOROČILO: majabar
anju, verjamem, da si nestrpna in prijetno vznemirjena! Srečno na nuhalni;)!
sicer z zamudo, ampak hvala
BRinME nisem bla tam, dela pa mende Dr. Babnikova tam, sem bla pri njej v PO, nama je bila ok. samo verjetno, če nisi posebej rekla h komu bi šla, boš pri enem. bodi pozorna na svojo pikico, je najlepše

js sm se tako smejala, da je UZ sliko treslo

ostalo bi ti mogli razložit, in če ne razumeš razlage, takrat vprašaj. tega delajo veliko in če se ti bo zdelo, da bi radi pohiteli, bodi vztrajna.
joj, spet sm dolga
lep dan!
< Sporočilo je popravil anju -- 1.4.2010 5:44:45 >