o, danes ste se pa razpisale, pridne
jana super, da je ok
kar se tiče materinstva. v prvo med nosečnostjo nisem o tem preveč razmišljala. ko mi je mama rekla "ma si ti to sploh predstavljaš?", sem si mislila - ma big dil... niti si nisem mogla mislit kako popolno bitje bo prišlo iz mene. mislim to govorim v superlativih, ker si nisem mislila, da sem zmožna takih občutij, v bistvu me je šokiralo, ko se je rodil... ne vem... to je res nekaj čudovitega, zelo čustvenega.
materinstvo pa tako - nisem se mogla, in še me včasih heca, navadit na (ni ustrezen izraz, pa vseeno) "nesvobodo", na to, da je nekdo popolnoma odvisen, samo za otroka sem bla. vsaki dve uri na joški, vmes podirat kupčka, uspavat, jokat, se nosit... punce, dostikrat ni časa za na wc. pa kuhala sem z dojenčkom v rokah, itd. itn. ... sej ne da jamram, samo je bil naporen, je imel tako detajlne senzorje, če si se usedu je blo narobe, si mogu hodit al se gungat, sam v postlci je spal samo prvih 14 dni, potem v glavnem v naročju. če sem ga razvadla? mogoče. samo vem, da bi ga še enkrat. meni je pač vse to govorilo, da rabi bližino in toplino.
filisa hvala za info. sej komi čakam, da bo jutri vse ok! kako mi je všeč, da se vidim na listi za jutrišni pregled.
za DHT bom pa tudi js jutri povprašala.
kar se tiče vozičkov se mi zdi najbolj pomembno, da imaš lupinico, ki jo lahko daš na voziček. pri nas je bla katastrofa malega prestavljat, s tem smo ga zbudili in potem je bil siten in ni hotel bit v vozičku. pa ga je en nosil, drug pa voziček fural. sej kaj pa vem, lahko bi se zbudil tud če bi lupinico prestavljali. največ je od otroka odvisno. lahko pa kupiš super voziček, pa se otrok noče vozit v njem.
rable bomo tudi košaro, skoraj nujno, ker bo zima. pa pri športnem delu je dobro, da se dvigne dokaj pokončno in da gre čisto ležeče in da se zahakla, ne da reguliraš položaj s kakimi paski.
za kolesa pa odvisno od terena. če ta ne misli bit makadam, so mala čisto ok, pa še - kar je zelo pomembno - lažja! utrujenost ne vedno prisotna!
uf, predolga sm
< Sporočilo je popravil anju -- 30.3.2010 14:08:27 >