IZVIRNO SPOROČILO: anju
maldoporočenka čestitke srečno!
cestitke za poroko
nika1 js bom sla na 3d tam okoli 30ega tedna, ker pri moji nimam vec uzjev v zadnjem trimesecju. potem pa ce ze placam, naj bo 3d. sej tudi navaden ni prav poceni. sem sla tudi prvic in mi nikakor ni zal, sploh sem pa sele takrat izvedela spol. je pa tudi nefer do drugega, ce ne bo cez 10 let imel 3d posnetkov, prvi pa ja.
danes sem imela pregled, vse v redu, srcka nisem slisala, ker ni dala na audio, visine maternice in tega mi ni niti merila, ultrazvoka zdaj itak ni, urinski izvid je pokazal dehidracijo, kar niti ni cudno, ko sem prejsnji teden driskala in bruhala.
morfologijo imam 23.6., sam jo bom morala za kaksen dan prestavit, ker nas ali pa vsaj mojega ni v Sloveniji in bi ga rada zraven.
cistim brez rokavic, imam pa vsa cistila frosch in niso agresivna, ker so na bazi kisa, sode ipd.
majabar, lusno ime.
js za fantka navijam za Bor, sicer mi r in b nista ravno vsec v imenih, samo ta me pritegne, je po zvenu in pomenu mocno. samo mojemu ne disi, imam se cas, da ga prepricam . mogoce bi tudi 2 imeni, samo ne vem, kaj bi dala k Boru. za puncko pa ne vem. sem imela prvic izbrano Luna Maia (majska luna), pa je bil fantek, zdej bi pa kaj drugega. pa ce vprasate zakaj maia in ne maja, maja izhaja iz hebrejsko marija in pomeni grenka, maia pa izhaja iz nekaterih drugih ljudstev in pomeni razne boginje plodnosti.