IZVIRNO SPOROČILO: majabar
Sem si vzela zdaj nekaj časa in sem naredila mapico digitalnih fotografij naše družine od mojega 1. rojstnega dneva naprej. OK, super, še USB ključek:). Res sem vesela za to idejo! Grem zdaj po trgovinah, če je ob nedeljah sploh odprto, drugače pa jutri. Za Skype pa itak govoriva, da mu ga bom naložila, tako da je to v planu, preden grem. Sem se pa pred desetimi minutami zjokala, ko sem hotela napisati eno posvetilo, tako da ni šlo. Bom še razmislila, našla kakšen lep verz ali misel...
preveri, ce digitalni okvir dela na usb kljucek, ne vem ce je to standardno.
lencica mogoce bi dala malo vec opisa vozicka, po barvi prvic slisim.
anju vceraj je bil na tvju dokumentarec o nacisticnih vodih smrti in so bile slike ljudi, ki so jih zbrali za postrelit in ful pogledov otrok, js sm se skoraj zjokala. pa sem ze enkrat gledala ta dokumentarec... sam ko sem gledala v oci tem otrokom, pa pomislila da jih ni vec, me je grozno stisnilo

. se pa spomnim, da po porodu z mojim nisva mogla gledat nobenega filma, v katerem se je kaj grdega dogajalo z otrokom. ko enkrat v zivo obcutis starsevstvo, te take stvari ful prizadanejo, ceprav so sle prej cisto mimo tebe.
drugace me je pa ful prizadelo tole, ko se je fantek utopil v bazenu na plavalnem tecaju. mi je popolnoma nepredstavljivo. pa ce pomislim, kako bo cez 10 let moj otrok sam taval v prometu al pa se gonil z biciklom, bi ga najraje zaprla v zlato kletko. sploh ker se spomnim, kaksni smo bili mi takrat in kako se nismo zavedali prav nobene nevarnosti na cesti. se mi zdi nekaj najhujsega preziveti lastnega otroka.