IZVIRNO SPOROČILO: anju
čaki Najki, ma zaenkrat imaš enega otročka, drugega na poti in že kupuješ avto za tretjega??
Ja tretji je v planu

, tko da si bolj ogledujem. Sem rekla bols da ze prej mal poskilim, ce bi me po kaksnem cudnem nakljucju presenetila dvojcka

. Pol si pa naenkrat k riba na suhem. Najin avto sva kupila v prvi nosecnosti, pa nisva hotla neki ogromnega, sam ce bi bolje razmislila, bi ze takrat ciljala na velik avto, sploh ker sva se o treh ze takrat menila. Po drugi strani pa ne vem, ce se bova plana res drzala.
Zinchy nic ti ne bo, samo poskrbi, da bos imela kaksen pouster ali dva v avtu, pa se lepo razkomoti, pa seveda pretegnite noge vsake dve uri. Aja precej te bo lulat tiscalo, sam to res ni problem resit. Pa veliko vode imej v kabini. Ce zadaj sedis, lahko stegnes noge na klopco, nekomu v narocje, sej ste familija, pa pouster pod kriz, jaz sem dala tud noge na armaturo spredaj. Ne spomnim se, da bi imela kdaj probleme s krizem na dolgi voznji, z mehurjem pa, ker ze s tem sedenjem pritiskas na mehur in te res dost lulat tisci

. Je pa ful hudo prenasat voznjo v prvem trimesecju, ko i je slabo na vsakem ovinku pa vroce za znoret, sam smo upam ze cez to fazo.
Ursae tam je pa res lusno, tud za kopat =]. Pa ce gres po pespoti nad slapove po tistih sencnatih poteh mimo ribnikov je sploh super.
Ja glede kufra cist verjamem. Manjsi ko so, vec prtljaznika zasedejo

. Midva vzameva na pot eno potovalko za oba, mali ima pa 3 potovalke pa se par kosar za futr in pritikline, vreco za igrace, vozicek. Pa to sploh se ni za na morje...
born*to*be*wild kolko si pa dala za Angelsounds? Jaz sem ga prejsnji teden kupila na Bolhi za 35 eur. Mi ga pa dragi pusti omejeno uporabljat (beri 2x na teden za 20 sekund), ker je ultrazvok in prekomerna uporaba vpliva na razvoj mozganckov. Ga pa niti nisem imela namena vec uporabljat, sam da obcasno slisim malcka med dolgim cakanjem na preglede (na prejsnjem niti nisem slisala srcka, do morfologije pa imam se vec kot en mesec

). Mi je pa vsec, da imam opcijo, sploh ko lahko dam za poslusat noni in babici, ki verjetno se niso imele te izkusnje. Po predvidenem tretjem otrocku bo pa romal kaksni drugi mamici.