IZVIRNO SPOROČILO: anju
zdaj pa rabim jaz idejo za rojstni dan, za eno leto za fantka prijateljice. bi rada da je posebno. spomnila sem se le bazenčka ali peskovnika
to baš ni posebno...
drugače pa sonček, ha!
Midva sva kupila eni puncki zbirko DVDjev Tom & Jerry. So se odrasli kar v vrsto postavljali, kdo si bo prvi sposodil

. Baje jih se zdaj ful gleda in je res dost materiala gor. Se mi zdi, da ta mularija drugace sploh ne bo vedela za to klasiko.
tinaaleks mene tudi grlo daje. En dan me je bolelo na eni strani, drugi dan nehalo, tretji dan pa zacelo na drugi strani. Po moje je tale veter to uspicil. Aja sem si pa naredila vceraj 2 vroci heisse tasse juhici in po tem me je prvic nehalo grlo bolet

.
jana ravno vceraj sem brala, da je v tem casu nosecnosti poln nos precej znacilen, sam pozabila sem zakaj. mislim pa da sem brala v nosecniskem koledarcku na ringaraji, za ene 17. teden al kaj takega.
filisa za zacetek bodije na preklop, ga je lazje oblacit leze, da ne rabis glavice dvigovat, pa kaksni dojencki si ne marajo cez glavico vlect. Pa pazi, da so na kovice in se obe krili bodija pripneta, ne samo zgornje. Mi smo te spodnje bodije in majcke kupili v BC od Clara in smo jih nosili zelo dolgo, ker so tudi v dolzino lepo elasticni. Ima pa Clar obsezen program ''spodnjega'' perila za bebe - bodije, majcke, zabice do pasu in do ramen ter kapice v raznih barvah, vzorcih in velikostih po moje do drugega leta ali vec, rebraste ali gadke in po precej novem se program iz bambusa.
billy regal je super. midva imava ta najozjega in enega dvojnega, mi je pa ful vsec, ker police niso globoke in so ravno prav za knjige. pa tudi kosare iz Ikee grejo lepo not, sva jih dala na dno nabasane z igracami, da se mali ne spravi ravno na knjige.
caroline ti si s kosez?
risanke nasega sploh ne zanimajo, se pa takoj ozre, ce je kaksen seksi zenski glas na televiziji, seveda mora biti tudi seksi lastnica glasu

, pa zna se prikovat pred tv h kaksnemu Housu al pa SCI, zdej je na Housa zacel ze plesat ob spici. Risanke pa ne obstajajo zanj.