writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del

clock-img

01.03.2010, 15:23

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

tale pa ne bo dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image

bo ta boljša
user posted image

clock-img

01.03.2010, 15:25

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Katjuša tro sobno stanovanje je čist ok za vas. Sej greste lahko čez 10 let pa vi hišo, pač prodate stanovanje in kupite hišouser posted image

clock-img

01.03.2010, 15:33

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

tale pa ne bo dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image

bo ta boljša
user posted image

ja tista modra je bla mal sumljivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša sej mi2 imama tko plan sam kaj pa če ne bo šlo in bomo obtičal v 3 sobnem stanovanju... drgač pa sma razmišljala, da bi kasneje stanovanje prodala in kupla al večjega al pa hiško.... ampak za zdej nam najboljše kaže s stanovanjem in najmanj bi blo začetne investicije... ker za ta denar ne bomo dobil hiše v kateri nebi blo treba nardit centralne zamenjat okn podnov..... verjetno še omete, kopalnico vso napeljavo.... rpi stanovanju upama na zamenjavo okn in vrat podnov, kopalnice.... pa seveda beljenje... kar je dosti manj od fasade strehe.... itak boma imela kredit in še avto torej 4 leta bo mal na tesno potem pa bi moglo it... če bo sila boma prodala tamali avto al pa oba in kupla starejšega.....

clock-img

01.03.2010, 15:35

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

uuu nekdo se je zbudil.... ga grem hitro žulkat.... se vam zvečer javim bolj ali manj navdušena nad stanovanjem imama itak še ene 3-4 za pogledat

clock-img

01.03.2010, 15:37

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce a mislte da je 3 sobno stanovanje dovolj zdej smo 4 kasneje upam, da nas bo pet.... kuhinja ima jedilnico potem je pa dnevna soba z balkonom in 2 sobi mala bo verjetno spalnica večja otroška, ker mi2 boma v spalnici samo spala..... torej bodo otroci v eni sobiuser posted image prej sma misla hiško, ker pri hiši bi vedno lahko zrihtali še kako sobico v stanovanju pa to ne bo šlo......
4 sobna stanovanja so tosti dražja in zato nam nedostopna.....
želimo si pa čim prej it od tle ker bomo drgač znoreli....

sicer je odvisno kok je velika ta otroška sobica,ampak mislim da je to čisto primerno za 4-5 člansko družino

clock-img

01.03.2010, 15:48

clock-img

baki

pencil-img

3242

MIHAILO....SUPER ŽURKA..........urša...si zaspana zaradi diete.

clock-img

01.03.2010, 15:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.03.2010, 15:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

01.03.2010, 15:54

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

ekola še ribice in krompirček vržemo v želodčke, pa gremo v šoping.

čebel@.....upam, da se na brzake pocajtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no, boš pa še malo s Hanči uživalauser posted image

katjuša...po moje je čist dost velik stanvanje za 4-5 ljudkov....mi imamo tam 80m2, 3 sobno stanvanje, mal predelano, sam hiša je vrstna in sam na 2 koncih okna..tak...no, pa je kr dost placa, sam kaka pralnica manjka...je že načrt narisanuser posted image user posted image

antonia....hitro okravanje in čim manj AB-jevuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

01.03.2010, 16:14

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

KOLUMBO hitro okrevanje...user posted image user posted image user posted image user posted image

A mislite dav bc zamenjajo ,ce nimam racuna za neko drugo stvar????Dobil je pojoco knjigico jo pa ze ima...racuna itak nimam

clock-img

01.03.2010, 16:20

clock-img

baki

pencil-img

3242

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Mihailo prekrasne slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image

BAKI A SI ŠLA UČERI KEJ U "SREBRNO"user posted image user posted image user posted image

a misliš v črnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.03.2010, 16:22

clock-img

baki

pencil-img

3242

čebel...a boš dala pol za odškodnino?zaradi poškodbe na delovnem mestu

clock-img

01.03.2010, 16:30

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

KOLUMBO hitro okrevanje...user posted image user posted image user posted image user posted image

A mislite dav bc zamenjajo ,ce nimam racuna za neko drugo stvar????Dobil je pojoco knjigico jo pa ze ima...racuna itak nimam

hmmm težko nam se je stolček zlomal in nismo mel računa sam sem ga na svoje ime kupla in so potem oni poiskal in dobimo novega..... če so jo vzel na kartico potem boš lahko zamenjala (pomoje)

clock-img

01.03.2010, 16:50

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

hej,

evo nas domauser posted image ...smo porabli ene pol ure da smo pred vrtcem vse vlakce in tobogane obdelal.

ena rita je tok pokakana da jo bo nujno treba zrihtat...

urša-včeraj smo ponucali tvoj nasvet smo šli na morčka....sicer ni bilo sončka, bilo je pa super

kako ste kaj ostale' ma sploh vam ne morem sledit...tko da tud komentarjev nimam kej....prov škoda.

zdej pa šibam kuhat...pa moram malo pospravit ker mamo ubitačnouser posted image

pupike moje zlate imejte se lepoooo

clock-img

01.03.2010, 17:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

01.03.2010, 17:57

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: baki

kakšno odškodnino?a mi kaj pripada,al kaj?user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.03.2010, 18:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

01.03.2010, 18:19

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

KOLUMBO................MATR VOLA, A ŽE SPET? U PM.... BEMTI, A BOSTE ŽE ZDRAVI, PIŠUKA POLDE MAŠ SMOLO..... ČIMPREJ SE POZDRAVTE NO...... JOJ ŠE DOBR DA SI DOMA.....
user posted image user posted image user posted image user posted image

ČEBELA.......FAJN DOJENČKA ČUVAJ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OBEMA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

01.03.2010, 18:20

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

kakšno odškodnino?a mi kaj pripada,al kaj?user posted image user posted image user posted image

če imaš kolektivno zavarovanje....

< Sporočilo je popravil Onasiss -- 1.3.2010 18:23:29 >

So what....

clock-img

01.03.2010, 18:27

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

če imaš kolektivno zavarovanje....

kakšna pa je to?user posted image ....so mi slikali prst za zapisnik,ampak dvomim da mi karkoli pripada.....no mi pripada 100% bolniška in je isto kot bi v službo hodila

clock-img

01.03.2010, 18:32

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

kolumbo.....vav hude slikice-ste imeli kar zabavo v maskahuser posted image user posted image user posted image .....vidim da sta torta in kolo zažigalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....pa prov paše ti še ena user posted image  v naročjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.03.2010, 19:47

clock-img

baki

pencil-img

3242

seveda ti lahk daš vlogo za odškodnino.valda ti pripada saj te ima delodajalec zavarovanouser posted image

clock-img

01.03.2010, 19:51

clock-img

baki

pencil-img

3242

jst sem si pošila prst v službi pa sem dala odvetnici pa sem dobla 410 tisoč tolarjev ne lažem.taj so bli še tolarji.ko me je skor kap.

clock-img

01.03.2010, 19:53

clock-img

baki

pencil-img

3242

urša......a si bla zdej zvečer fejst lačna?jst sploh nisem blauser posted image user posted image .kk fajn ko bi šlo tk naprejuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.03.2010, 19:57

clock-img

baki

pencil-img

3242

ka zdej a spet sem samauser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem