writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del

clock-img

10.02.2010, 16:01

clock-img

baki

pencil-img

3242

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Jaz pa ne vem al mi zamuja user posted image al je se cas...prejsnji mesec sem imela 6.1.se mi je enkrat zenaredilo da je zamujala malo vec...user posted image user posted image user posted image user posted image

boš ti tudi srečka nosečkauser posted image user posted image user posted image .najbolš daa napišemo seznam nosečnic.se mi zdi da nas vse kr not vlečeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jaz pa ne vem al mi zamuja user posted image al je se cas...prejsnji mesec sem imela 6.1.se mi je enkrat zenaredilo da je zamujala malo vec...user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo na kok dni jo pa maš?

Ja tko vedno je bila kak dan,dva razlike od prejsnjega dneva priblizno...kdaj test pokaze?

clock-img

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

mislim od prejsnje user posted image

clock-img

10.02.2010, 16:02

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Tamika mjamsi zgleda pecivouser posted image Si mi lušte nardila, bi neki sladkega user posted image user posted image user posted image Naj se Tristanova ritka hitro poceli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

baki

pencil-img

3242

Ja tko vedno je bila kak dan,dva razlike od prejsnjega dneva priblizno...kdaj test pokaze?

test bi zdaj že pokazal

clock-img

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

o kaksnih trenerkicah pisejo to...je kaksno znizanje...user posted image

BC ima kolekcijo NIKE

aha..a se jih da kje videt na netu al...

clock-img

10.02.2010, 16:03

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: baki

boš ti tudi srečka nosečkauser posted image user posted image user posted image .najbolš daa napišemo seznam nosečnic.se mi zdi da nas vse kr not vlečeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2010, 16:03

clock-img

baki

pencil-img

3242

mislim da bom mogla nika počasi zbudituser posted image user posted image

clock-img

10.02.2010, 16:04

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Ja test pokaže že prvi dan zamude. Glede na to da si jo mela 6.1 , kdaj si jo mela pa prejšnjič? Če misliš da zamuja naredi test. Jaz sem mela m 19.1 in jo pričakijem v ponedeljek - upam da nisem kej zamutilauser posted image

clock-img

10.02.2010, 16:05

clock-img

baki

pencil-img

3242

kera mi pride po tleh obrisat,al jo kr sama določimuser posted image user posted image

clock-img

10.02.2010, 16:09

clock-img

TAMIKA3

pencil-img

4928

Tamika mjamsi zgleda pecivouser posted image Si mi lušte nardila, bi neki sladkega user posted image user posted image user posted image Naj se Tristanova ritka hitro poceli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če boš slučajno pekla, je 0,5 l mleka dovolj

jaz se sladkam s temle user posted image

user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

clock-img

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

seznam je ostal na starem deli je ajvy enga prav luštnega naštimalauser posted image user posted image user posted image user posted image sam ne vem zakaj se ga ni sem kopiralo....

MIHAILO dej reč, da si želiš user posted image in začnem kuj navijat zateuser posted image user posted image user posted image user posted image jst sem ful navdušena za vsako nosečko, tak da punce dejte me mal razveselit, ker ko vas zmanka bom pa jst na vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa čakam mojga da pride gremo v MB mal zapravlatuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

kera mi pride po tleh obrisat,al jo kr sama določimuser posted image user posted image

pomoje bo najboljše, da sama odločišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image potem jo pa še k men pošluser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 10.2.2010 16:10:03 >

clock-img

10.02.2010, 16:11

clock-img

TAMIKA3

pencil-img

4928

ne, hvala, sem včeraj opravila user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

clock-img

10.02.2010, 16:11

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

pomoje bo najboljše, da sama odločišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image potem jo pa še k men pošluser posted image user posted image user posted image user posted image

še k men user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2010, 16:12

clock-img

TAMIKA3

pencil-img

4928

katjuša kaj greste kupit?
bi šla kar z vami user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

clock-img

10.02.2010, 16:12

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

tamika packa delaš nam lušte.....

z mojmu sma se zmenla da se boma letos posta držala kr vse dni in ne boma jedla nobenih sladkarijuser posted image me prav zanima, če bom zdržala brez sladoledauser posted image user posted image user posted image user posted image

ajd mejte se lepo popoldne in uživajte.... naj vas snegec ne spravi iz tira.... zima mora bit bo pa potem zato več jeseni sadnih dobrot k si bodo zdej vse tako lepo spočileuser posted image user posted image user posted image user posted image raje imam sneg im minus tam do 5 k pa brez snega pa -20 al pa celo dežuser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2010, 16:13

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

katjuša kaj greste kupit?
bi šla kar z vami user posted image user posted image user posted image user posted image

eno posodo si grem kupituser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2010, 16:13

clock-img

TAMIKA3

pencil-img

4928

morje je rezervirano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

clock-img

10.02.2010, 16:16

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

URSA sem buca k si nisem zadnje tri zapisovala na koledarcekk in hitro pozabimuser posted image ...pomoje sem mela tam nekje okrog 9.,10.dec.

clock-img

10.02.2010, 16:16

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

morje je rezervirano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uvau user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2010, 16:17

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

URSA sem buca k si nisem zadnje tri zapisovala na koledarcekk in hitro pozabimuser posted image ...pomoje sem mela tam nekje okrog 9.,10.dec.

Mihailo če ni blo zaščite najboljš da kr test nardiš, bo najbolj točno pokazaluser posted image Pa si želiš user posted image

clock-img

10.02.2010, 16:22

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Sem vprasala od mojga sestro ce puncko doji ,pa je napisala ,da nima mleka ampak da ima ena cimra viska in da doji vse otrokeuser posted image Se mi to zdi brezveze al sem pa jaz brezveznauser posted image ...Sam tko je v Bosni...user posted image

clock-img

10.02.2010, 16:24

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Mihailo če ni blo zaščite najboljš da kr test nardiš, bo najbolj točno pokazaluser posted image Pa si želiš user posted image

Ni je blo...1.2.mi je spustil,pa je rekel sej si pred menstruacijo niso plodni dnevi ne bos zanosla,ce pa bos pa tak planirava kmaluuser posted image

clock-img

10.02.2010, 16:27

clock-img

TAMIKA3

pencil-img

4928

Ni je blo...1.2.mi je spustil,pa je rekel sej si pred menstruacijo niso plodni dnevi ne bos zanosla,ce pa bos pa tak planirava kmaluuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, da si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naredi test, pa poročaj!!!!!!!!!!

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem