IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Deja živjo
Kako ste?
Živijo!!!!
Mi smo super... zasneženo... mamo tolk snega, da več ne vem kam bi ga kidali...
Danes je bilo hudo na cesti - sem morala montirat ketne gor, ker drugače sem se le nekontrolirano drsala..
Pol pa sem šla ko tank....aja pa kdo bi si mislil da se policajem ljubi biti v takem vremenu na cesti... so me štopali, pa je težil najprej glede verig... kao zakaj jih mam, pa sem rekla da sploh kam pridem. Pa on reče da sej niso tak slabe ceste, jaz pa nazaj: da če bela asfaltna cesta ni povod za ketne, pol pa res ne vem....
Pa on začne... gospa Andreja... a ste kaj pili? Jaz pa njemu JA.... malo tišine... me full čudno pogleda.... pa mu rečem GOSTI SOK S SMETANO...pa reče... a se vi zajeb$%$ z mano?..... Pa rečem ne... samo odgovorila sem na vprašanje če sem kaj pila...Pol pa spet on ja mislil sem če ste pili kaj alkohola.... Jaz pa mu rečem NE, ker grem iz službe.... In potem ga je zanimalo kje delam in še 100drugih reči, pa kaka je cesta po kateri sem se bila pripeljala - zasnežena

Pol pa... obvezno opremo mate? Ja v prtljažniku.... In končno... Hvala in varno pot....
Meni je blo vseeno kak dolgo me bo zadrževal... jaz sem bila v avtu, on pa se je pred mojimi očmi spreminjal v snežaka