Jutro
naš mali je ok, pri nas je tako, da mu gresta še zgornji trojki ven, spodnji sta že zunaj, pa vse štirice. In res upam, da bo potem mal miru. Tolažim se s tem, da petice niso tako zoprne kot štirke in trojke.
Patrik je dobil hiconcil, ima vneto desno uho.
, vročin nič več, je čist normalen, reakcije na H ni bilo.
YELČI, naš liam je imel reakcijo na HICONCIL in je bil ravno takšen. on je bil en velik flek
. Sem ga odpeljala na dežurno( je blo ponoč) pa so rekli takoj ampak takoj prenehat z jemanjem, dali so nama takratz c klor al kaj že. Uglavnem, je bil Liam alergičen na eno od sestavin, zdaj je pa že izvenelo. Tko da naslednjič ko če bosta imela ta AB če se ponovi bi jast šla takoj do P.
malo smo bili zunaj ker ji je vročina padla, zdej jo je pa spet imela 38.3 pa jaz ne vem kaj naj naredim, pade ji pol pa spet hop gremo.
KIARA, kokr sem jast poučena otroka ne voziš ven če ima vročino, tudi če mu vmes pade. Jast načeloma mojih dveh če imata vročino ne vozim ven še dva dni. Res je da trpimo v hiši ampak se da tud v hiši zabavat:)
Punce vsem skupaj dobro jutro.
Moram priznat, da mal pogrešam čvek na forumu, ker ste vse mrknile. No, nekaj redkih izjem se javi vsak dan