Nehaj jamrat pa naredi kaj zase.
Sem nehala

, danes sem ok, samo še razlagam

. Pa jaz se ne počutim kot mučenik, meni se zdi, da mi ljudje skoz nekaj hočejo pomagat (in tudi mi pomagajo).
Skoz pišeš kaj delaš za druge. Naj kdo drug kaj naredi zate, recimo pelje otroke ven, ti pa pojdi plavat ali karkoli rada počneš. Al se pa sam uleži. Če se imaš rada naredi kaj zase, če se pa nimaš boš pa vse življenje tko živela. Odločitev je izključno tvoja!
Ja, maš prav. Saj sem hotela it na plavanje še čez poletje, samo se zdaj za 1 teden ne splača. Saj pravim: problem je v tem, da rada ustvarjam, kuham... Veliko rajši, kot spim

. Pol pa včasih pozabim, da je to tut treba. POtem se pa še včasih Lejla ponoči zbuja, pa zdaj par dni zaradi rane od zoba nisem mogla spat in se mi je malo nabralo... Delam na tem, kar mi svetuješ, samo saj veš - spremembe so počasne

.
Otroci potrebujejo zdravo mamo. Če boš pregorela boš naredila sebi in svoji družini veliko več škode, kot pa če ne bo vsak dan tipi topi skuhano in vsa darila ročno narejena.
Ja, saj vem... Zato pa zdaj nisem delala nobenih daril, niti torte! Samo na živce mi pa gre tale tajming!
sonček, poglej crafts for kids na guglu - to maš morje idej...
Sicer smo me danes šle v Zoo, tam srečale Hijacinto in njenega Erika in še drugega najpomembnejšega moškega od Hijacinte

, potem pa smo šle domov, pojedle večerjo (samo jogurt s kosmiči in sladoled) in naredile ene čist na izi lučke, ker sem jih že obljubila, ko je mami predvčerajšnjim prinesla Ronji za darilo modelčke za lučke. Kar obljubim, pa skor mora bit, pa še spomnila se je sama od sebe... Sem pa zadevo poenostavila do konca in imela v 5min. (zmiskala borovnice s sladkornim sirupom, ki sem ga mela skuhanega in ohlajenega že prej, pa ena stisnjena pomaranča in njena lupinica) vse fertig - pridna? Mislim ne-pridna oz. karkoli že moram bit?
Pa mislim, da ne bo čisto nič narobe, če v skrinji ne bo npr. 9 vrst sladoleda, mi imamo enega (kupljenega) pa smo vsi zadovoljni.
marta, vem, da ne bo nič narobe. Samo to lopatko za sladoledarja sem zdaj čakala dobesedno 1 leto in jo vmes fuuuuul pogrešala in ko sem jo končno dobila, se mi je mal odfuzlalo s temi sladoledi, sem hotla očitno vse not prinest... Sem nora na sladoled, pa rada ga delam - to je moj hobi - a ni to "čas zame"? Zdaj ni več problema, ker ni več placa v zmrzovalniku

.
Se mi zdi, da je problem, da nimam nekih zelo mirnih hobijev, kjer ne bi nič drvela okoli... Še ko sem delala jogo, sem jo spremenila (čisto nenamerno, to je pač tako ratalo) v "power jogo", kot je to poimenoval moj lubi

. Ker mi je bilo večino položajev zanimivih in sem hotela vse sprobat... Jasno potem ne moreš delat tako počasi, če hočeš bit fertig v 1 uri

...
Navadno mi je bilo to všeč pri meni, ker sem tako lahko naredila več v istem času. Ampak očitno ima neke stranske učinke oz. drobni tisk: "...pri mamicah z malimi otroki lahko povzroči vrtoglavost in druge probleme z zdravjem."
No, jutri bomo doma, samo k zdravnici moramo pokazat Ronjino nogico in potem si bomo vzele na izi. Skuhat sicer moram nekaj, ker v zmrzovalniku gotovega ni nič, ker sem vse spraznila, da sem naredila plac za sladolede

. Ampak še vedno lahko naredim testenine s paradižnikovo omakco

.