jou,
zvezdica, če bi se mi zdelo, da je slabše, bi povedala in rekla za napotnico, drugače bi šla tudi samoplačniško. ti, kako si?
krtekxx, jancci, jo odstavljam, tko... postopoma. zavlačujem in jo probam nazaj uspavat na drug način. sam se mi zdi, da gre malo težje tudi zaradi zob, k ji ven lezejo. včer je imela prav krvavo ob robovih zoba ene štirice, ki še ven hodi
je pa tko, da ona - na žalost - ne samo pojokca, ampak bi začela tulit ko zmešana, res. zaradi tega nočem "na silo", ker vem, da bi imela še več dela s pomirjanjem kasneje. za drugo sobo pa ne vem, bomo probali. ker drugače ni šans, da jo moj uspava zvečer. čez dan ni problem, zvečer pa no way. bo treba tudi to probat.
jancci, sem zanć hotla tut to tvojo kokakolo komentirat, pa vedno pozabim... meni je G v prvi nosečnosti, ko mi je en čas sam junk food pasal in sedaj v drugi, ko mi je slabo po tem... mi je obakrat rekla, da telo že ve in da je običajno razum bolj neumen kot telo
ker mi vedno pravi, če ti je slabo po zelenjavi, je ne jej. če ti je slabo po čipsu, ga ne jej. jej tisto, po čemer ti ni slabo, pa če je bil prvič to burek, zdej pa solata
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci
Khurde mi2 sva tok pametni!
anede