IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
ma zvezdica, nisem no
a kar napizdila si jo? ma sej včasih jih je treba ..odgovorit ti pe ne znam
sej vem da ne...sam sem mogla bit mal fouš
Glede zdravnice, kadarkoli prideš k njej te ne pogleda, ne da se ji brisa vzet in sam sebi postavljaš diagnoze. Pa sam da se vsedeš začne o tem kako njena hči ne vem kaj, pa un ta tret, zraven pa sprašuj kaj rabiš. Resno. Je že par ljudi jo dalo naprej na zdravniško zbornico, tam je pa itak sranje.
No ampak ker sem lena in ker pri njej dobim napotnico v 2eh minutah in se mi ni dalo iskat dobrega zdravnika. Ampak ker prebolevam tretjo angino v
treh mesecih, ker mi je že drugič prepisala napačno jemanje ab, naprimer za te 500 mg Cefalaxin al kaj že mi je napisla, da se jemljejo na 6 ur, v lekarni so pa skor skupaj padli ko sem rekla, da je to zdravnica rekla. Se jemljejo na 12

Aja pa še iz časa ko sem jemala dobroston sem imela mal deformirano delovanje ščitnice. Pa to nič ne pregleduje krvi, njej je to ke škoda. V glavnem, štala je bila. Jo bom dala naprej, jutri grem. Res. V glavnem, sem prišla dat kri pa da mi bris nardi pa ni hotla. pa da sej zdaj mam AB, da kao ne rabim. A mi2 sva se dan prej vse zmenile. In potem se je zgodilo :) Hotla sem povedat, da je tak zdravnik za nekoga lahko smrtno nevaren.
Zdaj pa grem likat. Ker mam spet cele kupe.
A si dobila solatko?
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 20.5.2010 21:55:43 >