IZVIRNO SPOROČILO: Jancci
Nina166 nisem vedla, da obstajajo moški, ki ne pijejo pira!?
Moj je imel samo nekaj letno pavzo (bolezen), zdej pa spet veselo pirčka. No, ja sej meni tut včasih paše.
Ja tudi jaz nisem vedla, dokler nisem spoznala moškega. Baje mu je pregrenek. Saj ga kdaj spije zraven kake pice, samo to je kakih 4-krat na leto. Ga imam pa jaz ful rada...pivo mislim
Jancci tudi moj je tip moškega, ki niti slučajno ne vidi kadar je kaj za pospravit. Mu rečem, da grem po tleh pobrisat in on meni čisto resno: Zakaj pa, saj še ni potrebno...saj si pred enem tednu...po tleh se briše samo enkrat na mesec
niia držim pesti, da se čimprej pozdravite
On fantek pa je res bogi. Še ponoči bolj slabo spim zaradi tega...se mi ful smilijo. Pa še zdravniki ne vedo kaj mu je. Ceplenje je samo za klopni meningitis, tako da žal ne pomaga za vse vrste meningitisa. Mi se bomo vseeno cepili...sem mislila, da bi se že to zimo, pa je bila Daša premala in mi je res žal, da nisem Domna vseeno dala.
IZVIRNO SPOROČILO: niia
Jest zdej res čist NIČ ne delam doma (no ja, kej vseen moram) in so stvari že nekaj tednov na istem mestu in jih niti slučajno ne vidi
jancci, faca si. Jaz bi tudi morala enkrat tako narest, ampak ne morem iz svoje kože sem čisto preveč mahnjena na čistočo.
Jaz sem tudi bila...samo zdaj pri dveh pa enostavno zmanjka časa še za čiščenje...tisto tanujno že, ostalo pa ko je res treba...sem se pa počasi privadla, da pač nimamo tako pospravljeno kot bi jaz rada.
farfala tudi naša še zelo slabo govori...saj še imajo čas
marta tvoj pa je priden

Si res ne predstavljam kak bi blo če bi moj brisal kopalnico...verjetno bi potem komaj pospravla za njemu
Kar se tiče tega da vaju udari ti kar vstrajaj...pri nas je tudi imela nekaj časa fazo, da je za vse kar ni bilo po njenem udarla...sem jo primila za rokico, jo pogledala v oči in ji jasno povedala, "ne, ne tepe se, samo božamo se" in pobožala z njeno roko najprej mene, potem pa še jaz Dašo...je trajalo nekaj časa potem pa je skapirala in je boljše