Punce, moji levi 8ki sta ZUNAJ!!! Jupiiiiiii!!!! Sem ravno iz posega (ok, še v knjižnico sem vmes skočla vrnit knjige, ker mi pred tem ni zneslo - v bistvu bi komot šla, ker nisem vedela, da bom tako dolgo čakala) Ok, zaenkrat injekcije še malo držijo (zgoraj, spdaj se že začenja zbujat), vzela sem 2 lekadola, ker ob dojenju kaj drugega ne priporočajo, čeprav kot je rekel, kirurg, je bila zadeva precej za* in da bo lekadol po takem posegu ko da bi arašide jedla
. Ampak klinc, saj verjetno ne bo bolelo dlje kot par dni, toliko bom pa valjda zdržala, če sem Ronjo toliko časa rojevala
.
Nič, zdaj grem pa po tamalidve, držite mi pesti, da bo vse ok (živca baje ni nobenega večjega pretrgal, to je glavno
), moral je en zob prežagat na pol in tisto po pravici povedano boli kljub narkozi, ker so živci od zobne korenine bolj gajstni od vseh ostalih. Ampak sem preživela, hehe. Najhujša otekline bo baje v čet.
, prve tri dni oteklina narašča, pa današnji dan se ne šteje
- se že veselim... No, zdaj si hladim, počasi pa grem po malidve v vrtec. Poljubljala sem bolj bolj težko danes, se mi zdi
. Upam, da bosta malidve uvidevni, ker ma lubi teren (to vedno tako pride, ampak za jutri je pa vzel dopust
, kaj je srček!)
Aja, pe še m. bi morala zdaj enkrat dobit, pa še Lejli en zobek raste... In lubi ima sre inčet. spet teren. Neverjetno, kako se vedno te stvari poklopijo, hehe, ko da jih en planira tako
(pa dvomim, da so reke upadle samo zato, da mene zezajo, da ga ne bo, hehe;)
No, počasi začenja bolet, očitno je res to z Lekadolom, sem ga namreč že vzela, pa vseeno boli
.