IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
KAJ boste počeli čez vikend?
Dons bom gledala fuzbal, zvecer pa sla se enkrat kuhno izrisat. Jutri bo malcek v varstvu pri babici, midva greva pa ukrast eno kuhno iz Ikee, nazajgrede pa verjetno na obisk v Sezano (ce se sploh upava brez vnuka prikazat). V nedeljo pa ga bom odpeljala iz hise za pol dneva, da bo dragi lahko della za sluzbo pred odhodom na ciper. Ta mesec ima cisto divji. Verjetno bom sla na vikend komandirat, kako naj kopalnico predelajo. Sam k bojo nalivi nikjer ne bo ravno prijetno, pamalcek ne bo mogel biti zunaj, tako da ne obmo dolgo ostali

. Lahko bi ga peljala noni v Sezano namesto sobote, ampak mi ni, da bi sama vozila, ker sem zvecer prevec utrujena za voznje.
Noc je mali uspesno prespal brez dude, ko sva sla dohtarju, je ni niti omenil v avtu in je tudi zadremal po poti, zdej pa ze od poldne spi in spet brez dude. Upam se trditi, da se je odvadil ze prvo noc

.
Tale indijska me blazno mika, sam trenutno ne, ker verjetno precej oresckov uporabljajo in kaksna olja iz njih za kuho, pa mali ne sme, jaz pa tudi ne med nosecnostjo, tako da bo morala pocakat.