ne vem se sam po mojih racunih konec oktobra. marca imam sele prvi pregled, zdej sem pa nekje v petem tednu od zadnje menstre. cisto na sveze, sam me ne prav spara s slabostmi in zaspanostjo haha. sam mi je zaenkrat manj slabo kot prvic. nisem pa pri Janu nikoli bruhala, samo tezko sem prenasala lakoto in voznjo, pa vrocino. predvsem v stacunah. zaspana sem pa skooos ma nimam sanse za posten pocitek. se mora malo umiriti. lacna sem tudi vsake 2 uri. zaenkrat sicer izgleda, da bo priblizno enako, kot prvic, pa mi je bilo takrat precej prisparano. aja kuha me tudi precej.
khurde a bos pocakala 9m da se prepricas kaj je?
Jan Mai je koncno sel v vrtec po ene 10ih dneh, pa je v enem dnevu pobral ful novih trikov pa nek rezgetajoc smeh, pa nasploh muje pasalo it v vrtec k je cist naspidiran in skos neki ceblja. Pa apetit se mu je v polni meri vrnil.
Moj dragi je se v soki glede

, dodo je mislil, da nama se eno leto ne bo uspelo, zdej ma pa neki kompleks, da bo Jan prikrajsan za nekaj... Pa da do konca lajfa ne bo vec spal. Bogi zafrustrirancek, ga bo minilo, ko se ideja o dveh angelckih realizira =].
Men se pa skos smeji

.

Cestitke
Ploha si koncno povedala!! Joj ma ti bos v polnem razcvetu po najhujsi vrocini =$. Se bos morala kar senckati.
Dons sem nesla racune v racunovodsko firmo, pa sem prvic vidla, da en stuk nize Pusenjak zivi. Zdej ga lahko na domu nadlegujem

.
Ponavadi jutranja megla prinese soncek, vsaj v Lj. =]
Evo spet mi je slabo, grem v hladilnik pogledat...