cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Januarčki in januarčice 2009

clock-img

26.02.2010, 18:25

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

sonček: pohan sir in okisan krompir + sirovo štručko z zdenka sirom količino bom zamolčala če lahko

ma dej ploha, to ej bilo retorično vprašanje, kaj me zdej klele rajcašuser posted image user posted image  jaz moram hujšat ...ehuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

26.02.2010, 19:08

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

sonček: pohan sir in okisan krompir + sirovo štručko z zdenka sirom količino bom zamolčala če lahko

ma dej ploha, to ej bilo retorično vprašanje, kaj me zdej klele rajcašuser posted image user posted image  jaz moram hujšat ...ehuser posted image

user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

clock-img

26.02.2010, 19:09

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

A pol rečemo v torek? Mi2 grwva v vrtec, pa bova tam kako uro in pol, še dorečemo, pol pa kr prideva:)

Kje se pa dobimo, pr sončku? Trgovini? Al na parkirišču ob jezeru?

i belive i can fly....

clock-img

26.02.2010, 19:15

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Barba, za trenutek odloži delo na FBju in pridi mal k nam poklepetat.

user posted image user posted image kot da bi poslušala čestitke v nedeljo na radiuuser posted image ....za trenutek naj odloži delo naša draga...

If you can dream about it, you can do it.

clock-img

26.02.2010, 19:17

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

A pol rečemo v torek? Mi2 grwva v vrtec, pa bova tam kako uro in pol, še dorečemo, pol pa kr prideva:)

Kje se pa dobimo, pr sončku? Trgovini? Al na parkirišču ob jezeru?

kolk vam je fajnuser posted image , faušuser posted image ....vam tud in sestri, ne sonček?user posted image ....sam uživajte vsi, ki imate možnost bit doma

clock-img

26.02.2010, 19:18

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

kolk vam je fajnuser posted image , faušuser posted image ....vam tud in sestri, ne sonček?user posted image ....sam uživajte vsi, ki imate možnost bit doma

se končuje tole uživanje doma, ko bo mali štartal na polno bom tudi jastuser posted image

i belive i can fly....

clock-img

26.02.2010, 19:19

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

gledam smučanje, pa ve?

špela skopana in v pižami....nejc tudi, to je moj urediluser posted image ....zdaj so pa risanke na vrsti in zlaganje igrač iz predala

clock-img

26.02.2010, 19:21

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

gledam smučanje, pa ve?

špela skopana in v pižami....nejc tudi, to je moj urediluser posted image ....zdaj so pa risanke na vrsti in zlaganje igrač iz predala

Patrik tud, je čist utrujen, je tak šprint imel po stanovanjuuser posted image , sploh ne vem od kod mu energija.. res

Liam nažiga igrco, dragi nasproti mene € dela, jast pa z vami čvekamuser posted image

i belive i can fly....

clock-img

26.02.2010, 19:24

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

se končuje tole uživanje doma, ko bo mali štartal na polno bom tudi jastuser posted image

ponavadi je tolk planov kaj še preden se začne zares, pol pa čas tolk leti da je kr naenkrat konc in nisi uspel pol tega udejanituser posted image

men je pa na račun 6ur še 6dni starega dopusta ostalo....škoda, da sem šla januarja in še v petek delatuser posted image , bi lahk bila do konca jan doma, če bi mi kdo znal takrat kej pametnega povedat....zdaj pa itak ne vem kdaj bo možnost ta dopust izkoristituser posted image

clock-img

26.02.2010, 19:25

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

dragi nasproti mene € dela

moj pa tv gleda, teletekst - športne rezultate in nič kaj ne služiuser posted image prej zapravlja

clock-img

26.02.2010, 19:36

clock-img

*m*o*j*c*a*

pencil-img

441

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

moj pa tv gleda, teletekst - športne rezultate in nič kaj ne služiuser posted image prej zapravlja

od mojega ati, torej moj "tast" user posted image je zadnjič bil na pošti za enim, ki tut full igra te stave in mu je naračunala da dobi 12000€...uoooouuuu! jst bi tut! user posted image user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

clock-img

26.02.2010, 20:17

clock-img

Hijacinta

pencil-img

281

Čer,

joj kok sem vam fouš sprehodka, mi pa v službah user posted image . Kakšno kremšnito pojejte še za nas user posted image .

Mi premikamo pohištvo, ker bomo dons spali v dnevni. Imamo probleme z vlago user posted image , pa bomo to vsaj začasno probali rešit. Poleti bo pa treba to drugače zrihtat. Pa bo spet šlo ful dinarčkov, pa verjetno tudi naše potovanje user posted image . Ampak je to pomembneje, bo mali še kakšno astmo fasal, na potovanje gremo pa lohka tudi drugo leto a ne! (malo sama sebe prepričujem user posted image ).

Je pa pri nas ratalo kar zabavno, Zvezdica sedaj te čisto razumem kako je imeti plezalčka doma, saj je naš falotek pričel s to aktivnostjo. Sem včeraj prišla iz kuhinje in sem ga najdla na pisalni mizi. Me je skoraj kap. Iz mizice za TV je splezal na računalnik in potem na mizo. In seveda je to sedaj njegova najljupša stvar. Zdej ga pa res ne morem pustiti samega niti minuto.

Sem pa danes vidla da mu rasteta še zgornji štirici in spodnji dve trojki. Pa smo najdli vzrok nočnega joka user posted image

clock-img

26.02.2010, 20:17

clock-img

Hijacinta

pencil-img

281

Čer,

joj kok sem vam fouš sprehodka, mi pa v službah . Kakšno kremšnito pojejte še za nas .

Mi premikamo pohištvo, ker bomo dons spali v dnevni. Imamo probleme z vlago , pa bomo to vsaj začasno probali rešit. Poleti bo pa treba to drugače zrihtat. Pa bo spet šlo ful dinarčkov, pa verjetno tudi naše potovanje . Ampak je to pomembneje, bo mali še kakšno astmo fasal, na potovanje gremo pa lohka tudi drugo leto a ne! (malo sama sebe prepričujem ).

Je pa pri nas ratalo kar zabavno, Zvezdica sedaj te čisto razumem kako je imeti plezalčka doma, saj je naš falotek pričel s to aktivnostjo. Sem včeraj prišla iz kuhinje in sem ga najdla na pisalni mizi. Me je skoraj kap. Iz mizice za TV je splezal na računalnik in potem na mizo. In seveda je to sedaj njegova najljupša stvar. Zdej ga pa res ne morem pustiti samega niti minuto.

Sem pa danes vidla da mu rasteta še zgornji štirici in spodnji dve trojki. Pa smo najdli vzrok nočnega joka

clock-img

26.02.2010, 20:18

clock-img

Hijacinta

pencil-img

281

Čer,

joj kok sem vam fouš sprehodka, mi pa v službah . Kakšno kremšnito pojejte še za nas .

Mi premikamo pohištvo, ker bomo dons spali v dnevni. Imamo probleme z vlago , pa bomo to vsaj začasno probali rešit. Poleti bo pa treba to drugače zrihtat. Pa bo spet šlo ful dinarčkov, pa verjetno tudi naše potovanje . Ampak je to pomembneje, bo mali še kakšno astmo fasal, na potovanje gremo pa lohka tudi drugo leto a ne! (malo sama sebe prepričujem ).

Sem pa danes vidla da mu rasteta še zgornji štirici in spodnji dve trojki. Pa smo najdli vzrok nočnega joka

clock-img

26.02.2010, 20:19

clock-img

Hijacinta

pencil-img

281

Čer,

clock-img

26.02.2010, 20:20

clock-img

Hijacinta

pencil-img

281

Čer,

clock-img

26.02.2010, 20:21

clock-img

Hijacinta

pencil-img

281

Čer,

clock-img

26.02.2010, 20:21

clock-img

Hijacinta

pencil-img

281

nn

clock-img

26.02.2010, 20:22

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

hijacinta: smo dojel user posted image user posted image user posted image mal heca....

evo meta je bla celo popoldne brez dude...pol sm pa še zdele za spat probala, kaj bo...je mal jokala, nič pretresljivga...tako da sem ji jo vseen dala nazaj....bom postopno...

clock-img

26.02.2010, 20:23

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

pr nm so tud zobki na pohodu...spodnja štrika je že prebila....zdej pa še ostalo...

clock-img

26.02.2010, 20:24

clock-img

Hijacinta

pencil-img

281

user posted image user posted image user posted image se opravičujem, nek error mi je skoz javljal in mi ni kazalo da je objavljeno ... mi je prav nerodno zdej user posted image

clock-img

26.02.2010, 20:27

clock-img

Hijacinta

pencil-img

281

Plohca če sem že tle tok nervozna in sem toukla po tistem knofu, kva je pol šele kje drugje a user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2010, 20:28

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta

user posted image user posted image user posted image se opravičujem, nek error mi je skoz javljal in mi ni kazalo da je objavljeno ... mi je prav nerodno zdej user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej si mi še bolj hecna user posted image user posted image user posted image kaj češ...se zgodi...user posted image

clock-img

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

Plohca če sem že tle tok nervozna in sem toukla po tistem knofu, kva je pol šele kje drugje a user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si te prou predstavlam, jooooj user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 26.2.2010 20:29:16 >

clock-img

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

user posted image user posted image user posted image nič hudga :)

Ja vem kako te stisne ko ga vidiš tam nekje zgoraj, pa ponavadi se naš še repenči kot kakšen frajer, češ glej meuser posted image

Kako se imaš v službi?

Kar se vlage tiče pa ja, vem sranje. pri nas imamo vlažen balkon, ker so ga delavci lansko fejt zafrknili, no pa še naju zraven.
Zdaj spet razmišljava o hiši. Upam, da ne bo preveč dela in da ni kake večje škode.

i belive i can fly....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem