jancci, kako Meta zaspi, potem, ko se pogovori s svojim nevidnim prijateljem?user posted image user posted image

včasih si potegne tisto pojočo lunico, ki jo je dobila v porodnišnici in je tam nekje obešena. Jo včasih slišim par minut po tem ko jo dam v posteljo, jest jo dam v posteljico, jo pokrijem... ne vem zakaj ji je tok smešno ko tist njen kovterček stepam... se kar krohota

,... potem ji dam lupčka in grem ven. Nima nobene lučke ali kaj podobnega. Tudi na hodniku jo ugasnem. Ponavadi kar lepo zaspi, včasih je pa treba nazaj, jo še enkrat položim, ali pa malo pobožam in grem ven. Nobenih razprav. Po vojaško!!

Igramo in lupčkamo se pa že prej v dnevni, pa knjigico tut tam pogledamo, da se malo umiri.
Krtekxx ti kar povej, da sem mal zmešana, ko v nedeljo zjutraj otroka v tisto vodo vlačim

.... sam ona ful uživa. Ponavadi čakam, da moj odplava, pa potem jest plavam, da ne grem prej v ta toplega. Pa je včeraj gospodična kar v olimpiskega zlezla in potem, ko je bila mokra sva šle v malega in posledično se men ni dal nazaj v mrzlega in včeraj nisem NIČ plavala. Je pa ona skakala iz roba bazena meni v naročje v vodo. Pa malo sva jo metala v tistem šlaufu. Jest sem pa nora na vodo, pa moj tudi, tako da boljš, da je ona tudi.
Imam danes naporen dan v službi. En pomemben sestanek, upam, da bo kaj vsaj približno pametnega ven prišlo!?!??? Držite pesti!
SOnček dobro jutro!! Zdaj pa je tvoj mesec na vrsti, ane? Za delat mislim....
< Sporočilo je popravil Jancci -- 1.3.2010 7:13:54 >