writing-img

RE: Januarčki in januarčice 2009

clock-img

09.03.2010, 19:43

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

o si ti za hece če bi bla poročena se takoj loč

ah kje pa, če bi ga zdej v tem stanju lepo prosila, bi ti ustregel....greva stavit?user posted image

Kva kuhaš??

a se ti hecaš? Burek sem naredila

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

09.03.2010, 19:43

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta

Ti Plohca ne se hecat z mano, sem lih prou razkurjena dons user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2010, 19:44

clock-img

Hijacinta

pencil-img

281

Ja bolj malo. Jst delam do 4, potem po knedla v vrtec in sva doma dvajset do petih. Sam bom zdej šla na skrajšan delavnik, se ravno neki menmo.

clock-img

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Hijacinta, a ti veš, da so men hijacinte skor tanartalepš rožce?

clock-img

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

o si ti za hece če bi bla poročena se takoj loč

ah kje pa, če bi ga zdej v tem stanju lepo prosila, bi ti ustregel....greva stavit?user posted image

Kva kuhaš??

a se ti hecaš? Burek sem naredila

a slučajn sirovha???

clock-img

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ja plohca a veš da res

clock-img

09.03.2010, 19:45

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

Ja bolj malo. Jst delam do 4, potem po knedla v vrtec in sva doma dvajset do petih. Sam bom zdej šla na skrajšan delavnik, se ravno neki menmo.

no super user posted image

sam ure so pa res hm..pozne...sam nč ne moreš...še hujše je če delaš sobote in po možnosti nedelje...

clock-img

clock-img

Hijacinta

pencil-img

281

Hijacinta, a ti veš, da so men hijacinte skor tanartalepš rožce?

A res?! Men tud.user posted image

clock-img

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

hijacinta ..ojej tole je pa res dolga...a da bi po 4 ure delala?

clock-img

09.03.2010, 19:46

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

A res?! Men tud.

ja, skor logičnouser posted image

clock-img

09.03.2010, 19:46

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

ja plohca a veš da res

ma ne me hecat.....obožujem ga...zdele če ne bi zuni pihal k sto matr...če ne bi blo mrz k svinja...ma pridem na burek user posted image user posted image

clock-img

09.03.2010, 19:47

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

A res?! Men tud.

ja, skor logičnouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem cunje dat prat, če ne se bom zasedela in zaklepetala klele pol pa prec pridem user posted image

clock-img

09.03.2010, 19:47

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ma ne me hecat.....obožujem ga...zdele če ne bi zuni pihal k sto matr...če ne bi blo mrz k svinja...ma pridem na burek

in jaz bi ti ga z veseljem postregla pa še mal "svizec zavije burek v folijo" za domov dala ... za ponoč, če te prime lakota...

clock-img

09.03.2010, 19:48

clock-img

Hijacinta

pencil-img

281

hijacinta ..ojej tole je pa res dolga...a da bi po 4 ure delala?

Ne 4 ne bo šlo čez, že zaradi službe. Sicer uradno ti morajo dovolt, sam v resnici pa žal ni tako. Pa še finančno ne bi šlo najboljš skoz. Bi delala 7 ur, moj bi ga potem vozil v vrtec, jaz pa pobirala malo čez 3, tko da sva potem že pred pol 4 doma,. Se pozna ker se izognem gužvi, pa kljub temu da ena urca ni veliko se kar pozna. (Sem neki časa delala od 7-3).

clock-img

09.03.2010, 19:48

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

yelci, kuku...daj se kaj javi. Ste ok?

marta, kako sta vidva s Tinejem?

clock-img

09.03.2010, 19:49

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Ne 4 ne bo šlo čez, že zaradi službe. Sicer uradno ti morajo dovolt, sam v resnici pa žal ni tako. Pa še finančno ne bi šlo najboljš skoz. Bi delala 7 ur, moj bi ga potem vozil v vrtec, jaz pa pobirala malo čez 3, tko da sva potem že pred pol 4 doma,. Se pozna ker se izognem gužvi, pa kljub temu da ena urca ni veliko se kar pozna. (Sem neki časa delala od 7-3).

sigurno se pozna... to bi bilo super..fajn se zmenite

clock-img

09.03.2010, 19:51

clock-img

Hijacinta

pencil-img

281

Jst bi tud burek user posted image , Soncek mi skomine delaš. 

clock-img

09.03.2010, 19:53

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Hijacinta, pridi.user posted image

clock-img

09.03.2010, 19:58

clock-img

Najki

pencil-img

1593

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

sam ure so pa res hm..pozne...sam nč ne moreš...še hujše je če delaš sobote in po možnosti nedelje...

kako to mislis pozne a ni to normalen delavnik user posted image user posted image

meni se zdej ni jasno kako pridem po jana v vrtec ob 4.10 in je samo se on pa ena puncka tam? kako starsi tako zgodaj pridejo iz sluzbe? pa jih ne pripeljejo pred osmo v vrtec...

clock-img

09.03.2010, 20:03

clock-img

marta82

pencil-img

5534

yelci, kuku...daj se kaj javi. Ste ok?

marta, kako sta vidva s Tinejem?

Manj pleničk in wc papirja že porabimo.user posted image Drugače pa jaz kašljam ko nora (me že ful pljuča bolijouser posted image ), Tineju sem pa danes 2x dala Calpol, ker je bil čisto bogi in je imel čez 39 vročine.user posted image Bolj malo je (še dobro da ima zalogouser posted image ), ampak HB veliko pije. V glavnem - ni rožnato, ampak bo že počasi.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

09.03.2010, 20:05

clock-img

marta82

pencil-img

5534

IZVIRNO SPOROČILO: Najki

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

kako to mislis pozne a ni to normalen delavnik user posted image user posted image

meni se zdej ni jasno kako pridem po jana v vrtec ob 4.10 in je samo se on pa ena puncka tam? kako starsi tako zgodaj pridejo iz sluzbe? pa jih ne pripeljejo pred osmo v vrtec...

Jaz mislim, da gre tisti ponj ko prej zaključi (in verjetno zjutraj zgodaj začne) ali pa babice in dedki.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

09.03.2010, 20:14

clock-img

Hijacinta

pencil-img

281

Seveda je to normalno, samo meni tudi ni jasno kako to da ko pridem po Erika malo čez tri tam ni nobenega več. Pri nama je tako, da ga moj pelje v vrtec, jaz pa pridem iskat. Če pa pridem 15 čez 4, mi nobenega več, zato pa sem začela razmišljz o krajšem delavniku.

clock-img

09.03.2010, 20:15

clock-img

Hijacinta

pencil-img

281

Marta super da ste že bolje.

Sonček bom po Plohco skočila pa prideva user posted image

clock-img

09.03.2010, 20:16

clock-img

kiara24

pencil-img

1692

čer,

no jaz nimam nič časa bit za RRjem ko je kLara doma, ker sva skoz skupaj in se igrava pa to..... in sem nado,estila mal manjkajoči čas, ko nisem mogla bit tolkz njo.

Je pa veliko bolje, malo še smrka in kašlja vročine HB ni več. Ima pa po telesu po hrbtu in trebuščku pikice rdeče. ali je to mogoče od vročine ali je to 6 .bolezen. Nekaj ste že pisale o tem pa se ne morem spomnit, kako je že.

No čestitke vsem ki pišete dipolmo. pridne ste.user posted image

Pa vsem bolančkom naj se čimprej pozdravijo.user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2010, 20:43

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

Je pa veliko bolje, malo še smrka in kašlja vročine HB ni več. Ima pa po telesu po hrbtu in trebuščku pikice rdeče. ali je to mogoče od vročine ali je to 6 .bolezen. Nekaj ste že pisale o tem pa se ne morem spomnit, kako je že.

To (žal) še ni bila 6.otroška bolezen temveč ena viroza - za viroze je pri nekaterih otrokih značilno, da se pojavijo pikice ko vročina pade.
A naj se jutri zjutraj peljem v Lj če bo sneg ali naj raje ostanem doma?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem