ampak priznam, meni na tvojem mestu tut ne bi blo smešno
da še nekaj pokomentiram:
- čebričkanje: mi imamo Shantalo, ki je glih neki vmes med tummy tubom in bebe you. Vsi trije so se radi čebričkali, no tazadnji se še. S tem, da smo taprvega čebričkali tam nekje do 9m, tadrugo pa samo ene 3,5m, ker se je začela pol tko vstajat (se je z rokicami prijela za rob in se z nogicami odrivala), da sem se bala, da se mi bo zvrnila in smo čebričkanje mogli opustit. meni je pa tko fino, ker otroček uživa not, pa malo vode porabiš pa dosti časa ostane topla, v banjici se kar hitro ohladi.
- tuširanje/banjica: ko ni časa za čebričkanje se kar na hitro stušira z enim od naju

, kasneje pa, ko sta že sedela in sta bla prevelika za čebriček, sem v trgovini nabavla največjo možno pravokotno posodo, ki gre v tuš kabino (one velike, ki jih lahko imaš naprimer za kaj namakat al pa umazano robo ipd.) in sta se dolgo časa kar oba skupaj notri kopala. Tam sem jima natočila vodo in ju zaprla v kabino, da nismo imeli poplave v kopalnici

. Nekako ko sta imela prvi in tadruga skor 3 leta sta se začela notri kopat posamezno, ker so bile nogice predolge, da bi bla not oba in sta se začela brcat