IZVIRNO SPOROČILO: lana08
Gorenjke lepo vas je bilo spoznati, pa super lepe sončke imate
tudi tebe lana

. Tvoj mali je pa pravi korenjak, prav lušten fant
Naš Enej se pa boji vseh po vrsti

. Ko smo sami 3 - jaz, mali in oči, je ves nasmejan, se pogovarja, sodeluje, se sam igra... res je priden. Tudi naša mami, ati in brat ga še lahko ogovarjajo in pestujejo, ostali pa ni šans. Samo mene išče, pa šobica in jok. Meni je prav grozno. Sta bila prej tast in tašča tukaj in je ves čas jokal, kot da je ne vem kaj. Nihče ga niti ogovarjat ne sme. Ma potem sem imela pa prav beden občutek. Kot da ne vem kaj počnemo z malim, da vedno joka. Pa sploh ni res, prav fest fant je...ko smo sami. Eh ja... ne vem kaj naj naredim. Moje mnenje je sicer, da je to le obdobje. Sedaj dobro loči med poznanimi in nepoznanimi. In to ga bo minilo. Pač se boji. Pa upam da se ne motim no. Kako pa vaši

kaj, se tudi bojijo?
zvesta naj hitro odide tale vročina
kopanje morje mislim da bo prehladno (nogice bomo namočili), bomo pa seboj vzeli bazenček, pa vodo notri da se segreje... in v bazenčku bo nagec - pa seveda čisto v senci. Bom pa sicer kupila tiste plenice za v vodo, za vsak slučaj.
oooooo, komaj čakam morjeeeeee! Jaz bi šla kar za cel mesec nekam...pa gremo le za en teden. Res bi bilo fino imet kako stanovanje nekje na morju. Spet sanjarim