Mala je pokazala vse, kar zna - na tehtnici se je polulala, pri zdravnici je pa fajn bruhnila
Ah, brez veze, če ni nobenga pokakala
Mi smo včeraj šli na slikanje kolkov in ko sem tamalega slekla začne lulat in jaz lovim v plenico. pride sestra in reče, da smo na vrsti, pa jaz, da ne moremo, ker lula. Je rekla, da rajši zdej, kot zdravnika. Ok. Gre ena punčka pred nami, tačas jaz vzamem čisto tetra plenico in ga zavijem in dvignem v naročje, nekj mi teče po nogi - mulc je še 1x lulal
čišča - moje že zdavnaj ni (sem jo imela samo dobra dva tedna, ampak grozno boleče prve dni, krči kot pri porodu - mi je rekla sestra v P, da je z vsakim porodom huje, zdej pa ne vem, al me je nascala), zdaj čakam drugo tardečo

. Pri prvem porodu pa je bla čišča 8 tednov + (pa M dolgo dolgo ni bilo, več, kot pol leta), pri drugem pa ene 4 tedne (pa tudi M po pol leta). Jaz bi tudi zdej rajši mela kak teden daljšo čiđščo, pa da M še ne bi blo

- po prvem porodu so tudi mene dolgo zategovali šivi, pa še spodaj je po porodu nekaj časa vse suho, se ne vlaži tako, kot prej, tudi če se, se tko hitro posuši, da gre pol na suho in vse peče. Sem šla kupit v sexshop en gel za podmazat, sej zdej pa ga imajo itak v vseh štacunah in je blo ful boljš

Pa tudi po drugih dveh nosečnostih se poslužujem tega.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 30.3.2010 12:54:45 >