IZVIRNO SPOROČILO: Kati81
AD3 kapljice-men jih je napisala 7, pri hčerki pa 2, pa sta oba na novalacu, tko da ne vem kaj je kriterij za število, jih pa jaz nisem dajala nobenemu, vedno kupim Oleovit in dajem te po 1 kapljico.
Sploh pa sedaj ko naj bi bilo lepše vreme in bomo več zunaj naj ne bi potrebovali tok teh kapljic.
saj sem pomislila, da mogoče zaradi prihajajočega poletja, ampak Matevž je bil tudi rojen spomladi, pa je vseeno dobil 7 kapljic. Res pa je, da je bil on v Celju, Maša je pa v Ljubljani, pa po regijah so ful razlike.
Mah, saj je res. Do naslednjega pregleda bom pač po 2 dajala, potem bom pa res vprašala, zakaj taka razlika pri enem in drugem.
Pri nas se pa na cajte sonček pokaže izza oblakov

. Bom šla potem z malo v slingu do lekarne, ga moram sprobat, ker sem ga kupila, da bom lahko šla z obema ven. Sem včeraj natrenirala, kako se ga skup zaveže, pa niti ni tako zakomplicirano. Sem najprej imela namen kupit pestunjo, tako kot jo imate vse ostale, pa sem poskusila in moraš vseeno z eno roko držat, da je varno not, jaz pa rabim nujno obe roki fraj, če hočem oba spravit po stopnicah do stanovanja. Ker naš mali gremlin je pravi mali

. Lahko se odloči in se vleže na tla pred stopnicami, ali pa zalaufa po hodniku in se zaletava v vhodna vrata drugih. Včasih je prav grozno in danes grem prvič sama ponj v varstvo, ker je moj dežuren in pride domov šele zvečer. Vsega skup je nekaj metrov iz avta, pa enih 20 stopnic, ampak vam povem, da me je že zdaj strah, res.
No, toliko o sončku...zdaj že dežuje

Držite pesti, da preživimo do večera brez kakih živčnih zlomov