Mal se javljam po nekaj časa. Moj je popoldan skos neki delal, takrat k je mel pa čas sem pa jaz mal vrtek urejala, pa presajala pa ni blo časa. Sem mal vidla slikce. Super so tile naši malčki...
IZVIRNO SPOROČILO: smuki
aja, še nekaj sem pozabila...
naša biba je že zelo rada pokonci in tudi meni bi kdaj prav prišlo, če mi ne bi bilo potrebno vedno z vozičkom npr. v trgovino in bi si nabavila kengurujčka.
Kakšno je vaše mnenje glede tega? Kaj svetujejo fizioterapevti?
Uporabljala bi ga za kakšno uro na dan, več ne.
Gledam pa od BabyBjorna.
Midva sva ga kupla. Una prodajalka je rekla, da ga je uporabljala na obeh otrokih in se je super obnesu. Pa sem rekla, da ga bom vzela, če mi pa ne bo ustrezal ga bom pa vrnila. Mam od Bebe confort. Ko sem sama doma, pa hočem kej narest mi kr prov pride. Pa tut

zgleda uživa. Res pa, da ga ne nosim več kot 1 uro. Mam pa tut naslednji petek fizioterapevtko pa bom vprašala kolk je kej pametno. Če ne ga bom pa nazaj nesla. Sem najprej hotla štorkljo pa se ni obnesla.
Dons sva ga šla slikat za osebno. Sploh se ni hotu nastavt, al je mel glavco dol, al je gledal drugam, al pa se je jokal. Po pol ure smo nardili eno luškano slikco. V petek mu grem delat osebno. Do morja bo že narjena.
Glede piknika bom pa še sporočila. Neki je vmes pršlo pa ni 100% al pridemo al ne.
A majo vaši

velikokrat zelene kake? Neki sem prebrala, da ji dobijo, če spijejo samo predmleko... al pa če mamica pije multivitaminske tablete. Najin

jih ima dons skoraj cel dan. Pa prej jih je mel tut parkrat.