IZVIRNO SPOROČILO: mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: punsha
ojla
jaz sem pa danes dobila prvo menstruacijo
. Smo preveč o tem govorile, pa je kar prišla. Eh kar nekaj. Bom videla kako bo. Sem imela prej grozne težave z njo - hude bolečine (endometrioza, če katera pozna), zato tudi IVF. Upam da bo sedaj bolje. So mi zdravniki priporočali zanositev ravno zaradi te bolezni...
jaz imam to bolezen...tud mela grozne bolečine pred in med M...tudi jaz upam da bo zdaj bolje...prej sm mogla skoz jest tabletke pa tud mi je svetovala čimprej zanosit....sam problemov z zanositvijo pa nisem mela...je kr ratalo neplanirano...
Ja jest sm mela tud težave .... ful me je vsakič bolelo pred menstruacijo, zvijalo, da sem kar obležala za nekaj časa in se napokala Lekadolov. Sicer ne vem, če je bla ravno ta bolezen, sam ni blo pa fletno. Pol, ko sem jedla tabletke, je blo pa velik boljš. In tudi pol, k sem nahala tabletke jest, zaradi zanositve, me ni več tolk bolel ... zdej mam pa spet tabletke, mam pa že 13. dan menstruacijo, pa nič ne zgleda, da bi blo kej boljš

da bi blo konc ...
Dons sem bla pa pri frizerju

Sem prav zadovoljna

Sem šla h eni novi, k še nikol nisem šla ... pramena, pa striženje - 40 € - se mi ne zdi tolk. Pri stari sem samo za striženje dala 40 €. Heheh, pa še minič sem oblekla, pa petke in punce, morm rečt, da sem se prov fajn počutila ... kr mal sexy

Ja no, včasih paše mal
Evo, popoldne pa še v Kranj skočim ... malo v nabavo - zase, pa večinoma za

- jah kaj pa čmo, če je pa fajn