cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 10. del

clock-img

19.02.2010, 08:59

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Aja a katera ve kdo je zmalav v survivor-juuser posted image ...nikjer ne najdem

clock-img

19.02.2010, 09:01

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

jutro,

spali bolj tako...se je kar nekaj zbujal na dve uri, pa sem ga malo k sebi vzela, ga je očitno nekaj matralo. No, ob pol štirih je flašo spil pa spal v miru do jutra. Danes bo pa zgleda spet en turoben dan, se mi že zdej nič ne da....

clock-img

19.02.2010, 09:09

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Babnce... danes SUPERNOVA - MED 11 IN 12 URO... A vamje ok? Ajetam... ti kar pridi, te bomo počakale. Pokliči, ko boš tam...

Survivor--- zmagovalec Aleksander

clock-img

19.02.2010, 09:18

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

mene ne bo petra,drugic

clock-img

19.02.2010, 09:23

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Pa drugič Kati...user posted image

clock-img

19.02.2010, 09:24

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Mene tut neuser posted image

clock-img

19.02.2010, 09:28

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Punce ve se ornk pozdravte, me bomo pa fejst na vas mislile... Samo od mame 11 nimam jaz tel., a ima katera.. da se bomo lažje našle...

Tubby... a greš ti s svojim avtom?

clock-img

19.02.2010, 09:35

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

flaski...kako kej vi povej!

clock-img

19.02.2010, 09:36

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Mene tut neuser posted image

A še driskate?

clock-img

19.02.2010, 09:40

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

danes grem v postojno...bo kera tam??

clock-img

19.02.2010, 09:43

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

ej babe, eno vprašanje-kaj kupiti za 4-letnega otroka? Gremo na en rojstni dan jutri, pa nočem kr neki kupit. Razmišljala sem o lego kockah...sej to je že aktualno pri tej starosti, ne? Pa še eno darilo za skoraj dve letnico rabim...kakšna ideja?

clock-img

19.02.2010, 09:44

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

http://bibaleze.si/clanek/malcek/ozebline-in-podhladitve-so-za-otroka-smrtno-nevarne.html

Sem zadnjič na karnevalu gledala mamico, ki ima en mesec staro punčko in jo je imela 3 ure v kengurujčku. Ni blo glih nevem kako mrez (po mojem tam okoli 5 stopinj). Tamala je bla oblečena v en kombinezonček in imela obute termo nogavičke. Meni osebno se je zdelo, da otroka zihr zebe...sploh ker sta nogici potisnjeno skoz kenguruja.

clock-img

19.02.2010, 09:44

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

nimam pojma user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2010, 09:48

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

ej babe, eno vprašanje-kaj kupiti za 4-letnega otroka? Gremo na en rojstni dan jutri, pa nočem kr neki kupit. Razmišljala sem o lego kockah...sej to je že aktualno pri tej starosti, ne? Pa še eno darilo za skoraj dve letnico rabim...kakšna ideja?

Najboljše da vprašaš mamico.
Drugače so pri 4 letih aktualne lego duplo, kaki flomastri (vzemi tiste, ki se spirajo z vodo), plastelin, avtomobilčki, traktorji, kako orodje...

Za punčko lahko kak komplet posode za kuhat (dobiš poceni), lego duplo, flomastri, barvice, dojenček ali punčka, ...

Pri obeh starostih so akzualne 'posnemovalne' igrace (kuhinja, delavnica, zdravnik...)

Odvisno kolko bi rada zapravla.

Lahko pa vsakemu kupiš svoj komplet legic (dobiš tiste tamale s figurami). Za fantke je poštar, bencinska črpalka, letalo, za pupo pa kej iz kmetije. Ti kompleti so od 10€ naprej.

Aja...al pa glasbila. Naša jih ima celo škatlo...orglice, piščalka, boben, marake, kastanjete...

clock-img

19.02.2010, 09:53

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jutro user posted image danes smo pa spali user posted image alarm je bil samo enkrat... joj, kolk je pasalo user posted image

men se ne da nikamor, grlo me še boli... pa še moja mama pride popoldan, moram pospravit pa mačke počesat user posted image da ne bosta tolk dlake spuščala user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

19.02.2010, 09:53

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Jutro!

HOČEM POMLAD!!!

drgač pa nič novega, oba spita, jaz se bašem z rogljički, čakam zelenjavo in Mercator.

Pol grem pa ven do mesta, na pošto pa banko, ker če ne bom testirala trdnost betona, kot bi rekla prjatlca lake.

Mogoče celo otroka s sabo vzamem če ne bo dežja... Al pa tut ne, naj ga ma moj, bmk. user posted image

Sem zelo prešerne volje

NOT user posted image user posted image

clock-img

19.02.2010, 09:56

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Jutro!

HOČEM POMLAD!!!

drgač pa nič novega, oba spita, jaz se bašem z rogljički, čakam zelenjavo in Mercator.

Pol grem pa ven do mesta, na pošto pa banko, ker če ne bom testirala trdnost betona, kot bi rekla prjatlca lake.

Mogoče celo otroka s sabo vzamem če ne bo dežja... Al pa tut ne, naj ga ma moj, bmk. user posted image

Sem zelo prešerne volje

user posted image user posted image user posted image user posted image
prjatlca user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2010, 09:57

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

user posted image  zakaj je najlepše metat knjige in cdje ven iz omare?

clock-img

19.02.2010, 09:58

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

oooo, majanči, greš v lajf user posted image J. kar doma pusti, zunaj neki pada user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

clock-img

majana79

pencil-img

8822

zato ker lepo ropotajo pa še mami dobi zraven živčni zlom user posted image  user posted image

zelenjava prispela, lahko bomo kej jedli

clock-img

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image  zakaj je najlepše metat knjige in cdje ven iz omare?

ker je fajn, da lahk pol mami vse police od zadaj prebriše... NOT user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro user posted image danes smo pa spali user posted image alarm je bil samo enkrat... joj, kolk je pasalo user posted image

men se ne da nikamor, grlo me še boli... pa še moja mama pride popoldan, moram pospravit pa mačke počesat user posted image da ne bosta tolk dlake spuščala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2010, 09:59

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Jutro!

HOČEM POMLAD!!!

Sem zelo prešerne volje

user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2010, 09:59

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

oooo, majanči, greš v lajf user posted image J. kar doma pusti, zunaj neki pada user posted image

lajf ja user posted image user posted image

a se sam men zdi, al so se nam kriteriji za življenje res znižal user posted image neki smo hitro z malim zadovoljne user posted image

clock-img

19.02.2010, 10:00

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Maja, driske ni več. Zdej sta začela kašljat ko zmešanauser posted image

Nismo še za u lajf, no... Na žalost...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem