writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 10. del

clock-img

19.02.2010, 10:01

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro user posted image danes smo pa spali user posted image alarm je bil samo enkrat... joj, kolk je pasalo user posted image

men se ne da nikamor, grlo me še boli... pa še moja mama pride popoldan, moram pospravit pa mačke počesat user posted image da ne bosta tolk dlake spuščala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

ne govori, prvo, kar me je vprašala, ko sem rekla, da sem noseča (pol ko je nehala jokat od sreče), je blo, kam bom mačke dala user posted image user posted image user posted image ne mara mačk. mačke pa ne nje user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

19.02.2010, 10:01

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Jaz pucam stanovanje- da se vsaj mal zamotim. Tamal pa navija zraven:

ja, tko ja! Bravo mami!!! user posted image user posted image user posted image Pejt u varstvo, smrkovc!!!

clock-img

19.02.2010, 10:02

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

oooo, majanči, greš v lajf user posted image J. kar doma pusti, zunaj neki pada user posted image

lajf ja user posted image user posted image

a se sam men zdi, al so se nam kriteriji za življenje res znižal user posted image neki smo hitro z malim zadovoljne user posted image

user posted image jep, ena ura svobode na teden... kaj češ lepšega! naslednji teden se pa mormo za pijačo zmenit, zvečer. se mi že mešaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

19.02.2010, 10:03

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

jutro user posted image danes smo pa spali user posted image alarm je bil samo enkrat... joj, kolk je pasalo user posted image

men se ne da nikamor, grlo me še boli... pa še moja mama pride popoldan, moram pospravit pa mačke počesat user posted image da ne bosta tolk dlake spuščala user posted image user posted image user posted image

ne govori, prvo, kar me je vprašala, ko sem rekla, da sem noseča (pol ko je nehala jokat od sreče), je blo, kam bom mačke dala user posted image user posted image user posted image ne mara mačk. mačke pa ne nje user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa psov ne mara v stanovanju. Enkrat ga je vzela na počitnice k ga nisva mogla s sabo vzet... In ravno njej je kozlal na tapisonuser posted image user posted image Eh ni da bi govoru.

clock-img

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ja, tko ja! Bravo mami!!! user posted image user posted image user posted image Pejt u varstvo, smrkovc!!!

naj pomaga, sej krpo za prah že lahk uporablja user posted image

clock-img

clock-img

majana79

pencil-img

8822

flaska, kolegica, a ti je firma A1 kej znana? Atrium na Šmartinki delajo pa en nov projekt naj bi mel tlele blizu in bi rabila kej insajderskih informacij user posted image

clock-img

19.02.2010, 10:04

clock-img

majana79

pencil-img

8822

oooo, majanči, greš v lajf user posted image J. kar doma pusti, zunaj neki pada user posted image

lajf ja user posted image user posted image

a se sam men zdi, al so se nam kriteriji za življenje res znižal user posted image neki smo hitro z malim zadovoljne user posted image

user posted image jep, ena ura svobode na teden... kaj češ lepšega! naslednji teden se pa mormo za pijačo zmenit, zvečer. se mi že mešaaaaaa user posted image user posted image user posted image

jaaaaa, obvezno! user posted image user posted image

clock-img

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

moram nahranit otroka... je šel pit vodo za mačke... zdaj pa brikete neki gricka user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ikzekli user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

ne, gospodič se bo igral. Zdej sem se mal usedla pa me že masira naj se grem igrat. Boljš da grem pucatuser posted image

clock-img

19.02.2010, 10:05

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

flaska, kolegica, a ti je firma A1 kej znana? Atrium na Šmartinki delajo pa en nov projekt naj bi mel tlele blizu in bi rabila kej insajderskih informacij user posted image

žal, ne vem...

clock-img

19.02.2010, 10:05

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

moram nahranit otroka... je šel pit vodo za mačke... zdaj pa brikete neki gricka user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2010, 10:07

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Vrageci mali... user posted image Jih že spušča , a ne?

clock-img

19.02.2010, 10:08

clock-img

ajetam*

pencil-img

275

Jutro, sva spala do pol desetih, luksuz.

Petra pridem po plavanju, če bo pa kakšna sprememba mi pa sms pošlji, prosim.

Zdaj si grem pa zajtrk narest.

clock-img

19.02.2010, 10:09

clock-img

ajetam*

pencil-img

275

Naša pa zmeraj zraven pride pa pravi "mami a ti lahko pomagam". Upam, da je ne mine prehitro.user posted image

clock-img

19.02.2010, 10:15

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2010, 10:19

clock-img

majch

pencil-img

1422

čau majčice

vas ne folgam ne brat ne spremljat...ampak prosim za eno informacijo. Kako so kaj vaši mulčki mobilni? Mislim, a že vsi puzajo in se postavljajo na noge? Naši mali se sploh ne sanja o tem (pa bo 25 stara 9) in za nameček me je še pediatrinja prestrašila z maksi dozami vitamina d in fizioterapijo, če ne bo kmalu boljše.user posted image Danes se res super počutim... hvala za info.

I'm back and I'm bad.

clock-img

19.02.2010, 10:23

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Vrageci mali... user posted image Jih že spušča , a ne?

ma ja.

clock-img

19.02.2010, 10:26

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: majch
vas ne folgam ne brat ne spremljat...ampak prosim za eno informacijo. Kako so kaj vaši mulčki mobilni? Mislim, a že vsi puzajo in se postavljajo na noge? Naši mali se sploh ne sanja o tem (pa bo 25 stara 9) in za nameček me je še pediatrinja prestrašila z maksi dozami vitamina d in fizioterapijo, če ne bo kmalu boljše.user posted image Danes se res super počutim... hvala za info.

Majch, jaz rajš ne bi o svojem mnenju o P. Ker jih imam poln K****!!!! Ne štekajo da otroci niso po knjigi delani. Vsak otroček je drugačen. Nevem kaj otresajo toliko o nekih pravilih. A še kater človk ni shodil user posted image user posted image user posted image Ne se sekirat ker nimajo pojma.

clock-img

19.02.2010, 10:31

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ma ja, res no user posted image user posted image user posted image

najprej rečejo, da do 9. meseca ne sme poznat nog, potem naj pa v enem dnevu, ko je star 9 mesecev, kar naenkrat začne skorej hodit...

Majch, če te dajo na fth, to sploh ni nč groznega... mi tut hodmo, pa se mi zdi da tut če ne bi, ne bi blo nč narobe, ker je fizioterapevtka čist na easy

samo ne se pa ti sekirat zarad tega, ker ni vredno, sej bo že kobacala in postavljala se na nogice, brez skrbi

clock-img

19.02.2010, 10:35

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

majch, sinček od prijateljice je začel puzat pri enem letu, ampak potem je pa v 2 mesecih shodil. tako da ni panike user posted image

clock-img

19.02.2010, 10:40

clock-img

majch

pencil-img

1422

thx, punce...sej mi je jasno, da so otroci različni, sam danes je pa blo ko da me je s ceglom po glaviuser posted image

I'm back and I'm bad.

clock-img

19.02.2010, 10:42

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: majch

thx, punce...sej mi je jasno, da so otroci različni, sam danes je pa blo ko da me je s ceglom po glaviuser posted image

Sej zato jih pa sovražimuser posted image Sam psihirajo nas boge mamice. Ki se pa sekiramo ker imamo tolk rade naše otročke. Mah dohtarjiuser posted image user posted image user posted image

Majchuser posted image user posted image user posted image Glavo gor, ti super skrbiš za svojo punčko!user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2010, 10:43

clock-img

majana79

pencil-img

8822

vidim da mate zelo 'prijazno' P user posted image

clock-img

19.02.2010, 10:45

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

vse P bi morali najprej testirat na prijaznost, predno jih spustijo k pacientom user posted image ker ene so res user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem