writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 10. del

clock-img

19.02.2010, 21:57

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

nočko, punce

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

19.02.2010, 22:03

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ah, jaz tudi grem

nočko!

clock-img

19.02.2010, 22:18

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Pol grem pa še jst. Nisem več avstralopitek user posted image
Nočko

clock-img

19.02.2010, 23:26

clock-img

HM84

pencil-img

346

Otroke date spat, pa ste že pri breezerjih?! No sej...jsz bi ga tud, pa ga nimamuser posted image

Lahko nočuser posted image

clock-img

20.02.2010, 00:23

clock-img

petra a

pencil-img

2070

lahko noč še iz moje strani...mislim da bom morala še malo pred tv, nisem še nič  zaspana, le zamisli za diplomo mi rojijo po glavi 100/huser posted image

clock-img

20.02.2010, 07:32

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Jutro
Spali super,Maj še spi...T že je pecivo user posted image

Pri nas je včeraj cel dan in še celo noč padal dež zdajle pa se je že spremenil v snegec user posted image in pada full.

blue kati lake upam da ste se imele fino včeraj in da ste kaj dobrega pojedle.

tanja jaz imam marelo baby welt fit in sem zelo zadovoljna z njim... pa še različne barve maš

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=199811

clock-img

20.02.2010, 07:34

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

O a sm prva! Jutro!

Spali za en K. Zarja se je skoz zbujala in cvilila. Očitno so jo žgačkale norice. Sem jo pol dala na sredino in jo božala celo noč, da je bla kolkr tolk mirna. M je pa tut neki piskala in je šel moj spat k njej, sploh ne vem kdaj.
Da ne govorim, da je madam včeri zaspala mal pred deseto. Je šla ob 8 v posteljo in je bla tišina. Sem šla pred deseto tja, da ugasnem lučko in madam leži na trebuhu in bere revijo od winxic user posted image

Krem kuhat lonc kofeta.

clock-img

20.02.2010, 07:36

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Nisi bla prva user posted image

clock-img

20.02.2010, 07:39

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Nisi bla prva user posted image

user posted image

Jutro dudi!

clock-img

20.02.2010, 07:46

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.02.2010, 08:09

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

jutrouser posted image

otroci spali, mama ne. Standarduser posted image

Maja, grozna noč je za tabouser posted image user posted image user posted image user posted image Šc norice!

clock-img

20.02.2010, 08:33

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jutro!!!

mi smo se ucer mele ffuuulll dobr...nasmejale kot ze dolgo ne....user posted image user posted image

clock-img

20.02.2010, 08:37

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Dobro jutro!

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

20.02.2010, 08:39

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Prešeren je bil poklican na sodišče kot priča proti paru, ki je bil
obtožen javne nemorale. SODNIK: "In kaj sta obtoženca počela v parku."

PREŠEREN: "****ala sta, Vaša milost!"
SODNIK: "Bi lahko priča to povedala drugače, nekoliko bolj poetično."

PREŠEREN: "Zavit je bil park v strašljivo temo in mene malenkostno strah
je bilo, ko slišal sem krik poželjive pohote, oči mi napolnil prizor je
nagote. Ležala sta gola tamkaj na travi in riti kazala sta luni bleščavi.
Sodnik, to vam rečem, naj ju bo sram, če ****ala nista, nisem bil tam!"

clock-img

20.02.2010, 08:39

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

jutro,

spali kar ok, samo če bi bilo še malo dlje, bi bilo super. Bo pa očitno pri nas danes valjar na meniju, je ob sedmih domov prišel user posted image Mah, sploh se ne bom sekirala, škoda mojih živcev. Popoldne se ga bom mal napila, pa je user posted image

clock-img

20.02.2010, 08:41

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

o christiana, kako je klara gloria? Že kaj bolje?

clock-img

20.02.2010, 08:41

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Dobro jutro!

zivjo!!!!!1kako ste??

clock-img

20.02.2010, 08:42

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Jutro!

Dudi ja to marelo sem gledala in iščem rabljeno, pa nimam sreče. user posted image

clock-img

20.02.2010, 08:43

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

mi mamo tiho maso ze 2 dni....danes sobota,njega ni....hm....zgleda da je sel v sluzbo....no pa gre se en vikend v tijinem zivljenju...

clock-img

20.02.2010, 08:46

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Klara Gloria je bila dva dni nazaj na infuziji, ker ji je teža v enem dnevu precej padla, mislim da za 160g. Včeraj pa so ji infuzijo ukinili, ker upajo, da bo začela malo bolj jest, ampak včeraj še ni kazala nekega pretiranega interesa za hrano.
Kanal ima še vstavljen v primeru, da bo teža danes še prenizka - upam, da ne bo spet pristala na infuziji.
Danes gre k njej samo Bogdan, jaz sem samo za v posteljo - vročina, kihanje, kašljanje, potoki iz nosu,...ehhh...nekje se je moglo poznat tole laufanje po bolnicah, neredna prehrana, nič vitaminov,... čudim se, da me ni že prej zahaklalo.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

20.02.2010, 08:53

clock-img

Kasija

pencil-img

1740

christiana21 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim prej uredi tole nujno tekanje po bolnicah in se malo umirite.

tanja imam mclarena. zadovoljna. ampak je kupljen pred 2 letoma, torej je verjetno mnogo novih neverjetnih vozičkov prišlo vmes na tržišče.

petrazg, tubby, šivilja, ajetam hvala za družbo včeraj, je bilo lušno, kot vedno user posted image

clock-img

20.02.2010, 08:55

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

Joj, kdaj bo šlo že na bolje mali pikici user posted image user posted image user posted image Ti se pa pocajtaj, mala pikica te rabi...

clock-img

20.02.2010, 08:55

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

mi mamo tiho maso ze 2 dni....danes sobota,njega ni....hm....zgleda da je sel v sluzbo....no pa gre se en vikend v tijinem zivljenju...

Sta se skregala? Upam, da ni šel v službo, pa je šel samo ven na kavico, da malo živčke ohladi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zate in za Tijo.

clock-img

20.02.2010, 09:03

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

a ti tut že kake kufre pripravljašuser posted image Pri nas še mal pa bo počluser posted image

Christiana pozdravi se!!!user posted image user posted image user posted image In naj gre Klari Glorii kmal na bolje... Da bo začela jest in se redituser posted image

clock-img

20.02.2010, 09:10

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Christiana...user posted image  za vse tri. Naj se že enkrat vse uredi.

KatMat welkom tu d klab. Vsak večer so deci na tapeti tuki gor.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem