writing-img

RE: Konec ali kaj drugega,....

clock-img

23.02.2010, 10:25

clock-img

silvestra

pencil-img

364

V kaj če verjamem, v črno magijo? Ne v to kaj dosti ne verjamem, poznam pa en primer ki je to krepko občutil. Ker dokler se ti to ne dogaja, ne moraš vedeti kaj bi lahko bilo.

Ker problem je v tem ki ga takoj na začetku nisem opisala, poleg mene najinih otrok, da bi se ena oseba tako ohladila do nas mislim da ni normalno, pa še to v slabem mesecu. Povrh vsega se je odmaknil v neki svoj svet to kar dela, pa niti svoje starše, niti prijatle ,,,pa še koga ne porajta več.

lp

clock-img

23.02.2010, 10:29

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

silvestra, prosim, začni mislit nase. Nehaj mislit  na moževe fore in zdaj še na dodatno osebo, ki jo v zadnjem postu omenjaš.

Misli nase in na otroka, imejte se radi, zadihajte. Ne obremenjuj svoje psihe in ne zapravljaj svojega časa z nečim, kar nima zveze s tabo kot osebo, ki ima lastno pamet, in kar te ne bo potegnilo ven iz nesamozavestne luknje, kamor očitno vztrajno tiščiš glavo user posted image

clock-img

23.02.2010, 18:55

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Ja zdaj pa je za vse kriva črna magija user posted image Nabavi kakega izganjalca...meni se zdi, da je tebe nekdo začaral...

Mislim haloooo

clock-img

23.02.2010, 22:27

clock-img

ivao1

pencil-img

267

IZVIRNO SPOROČILO: silvestra

V kaj če verjamem, v črno magijo? Ne v to kaj dosti ne verjamem, poznam pa en primer ki je to krepko občutil. Ker dokler se ti to ne dogaja, ne moraš vedeti kaj bi lahko bilo.

Ker problem je v tem ki ga takoj na začetku nisem opisala, poleg mene najinih otrok, da bi se ena oseba tako ohladila do nas mislim da ni normalno, pa še to v slabem mesecu. Povrh vsega se je odmaknil v neki svoj svet to kar dela, pa niti svoje starše, niti prijatle ,,,pa še koga ne porajta več.

lp

po tem opisu se meni zdi takole: močno se je zatrapal in vse kar vidi in edina stvar okrog čega se mu trenutno vrti življenje je ona.

clock-img

24.02.2010, 09:01

clock-img

silvestra

pencil-img

364

Hvala za mnenje. Bolj malo je ljudi, ki mislijo pozitivno. Se bodo kot je videti napredek spremenile v naše boljše. Družinsko življenje.

lp,

clock-img

24.02.2010, 09:10

clock-img

rija

pencil-img

15589

sem ti že v svojem prvem postu napisala....
zavohal je novo meso....pa kak ti ni jasno?
in seveda se je spremenil. in to JE NORMALNO....če se vlači okrog.

...vox populi...

clock-img

24.02.2010, 09:23

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

IZVIRNO SPOROČILO: rija

sem ti že v svojem prvem postu napisala....
zavohal je novo meso....pa kak ti ni jasno?
in seveda se je spremenil. in to JE NORMALNO....če se vlači okrog.

Rija, nisi prebrala njenega zadnjega posta? user posted image user posted image user posted image user posted image

Po moje je odveč kakršnokoli pisanje okoli tega  user posted image

clock-img

24.02.2010, 09:28

clock-img

rija

pencil-img

15589

sem, samo ne kužim najboljuser posted image

...vox populi...

clock-img

24.02.2010, 09:33

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

IZVIRNO SPOROČILO: rija

sem, samo ne kužim najboljuser posted image

Po avtorici sodeč, nisi edina user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem