No, očitno marsikomu ni jasno, da če plačaš voziček 1000 eur, da ni zato toliko boljši, ampak da plačaš znamko. Sva s kolegico vozili otroke - ona Chiccotov voziček, ki je bil zelooo drag, jaz pa BabyBooma... Oba vozička na isto foro kar se koles tiče... Njej kolo odpadlo, nam nikoli! Ona imela samo par možnosti naklonov hrbtišča, jaz jih imam veliko več, ker spuščam in dvigam s pasovi - tudi do povsem ležečega. Ko sm njen voziček peljala, je vse nekam škripalo.. naš pa je povsem ok in stabilen. Seveda ima svoje slabosti, samo da pa bi zato, ker je naš voziček bil 270 eur in njen 700 eur, blo toliko razlike med njima, to pa ni blo.
Edino kar je meni všeč mogoče pri dražjih vozičkih je to, da je sedež mogoče bolj ergonomski al kako bi rekla... bolj udoben se zdi. Pa te na klik variante znajo bit luštne, čeprav to zame ni odločilno. Seveda torej so prednosti, če je voziček dražji, samo niso življenjskega pomena oz. nimajo nobene veze z neko varnostjo, kot tu ene omenjate. Pa moj ma tut amortizerje, veliko nakup. košaro itd.... Treba je pač voziček pogledat, treba si je dat kriterije, ki so ti pomembni in se potem kupi. Ni torej vse zlato kar se sveti!
Z našim Babyboomom pridem povsod, vsak dan sm 2 uri zunaj... po snegu sm tako plužila, da je blo veselje, ker ima velika kolesa in pride povsod. Prevozila z njim ogromno, saj je dete 9,5 mesecev staro in je voziček še vedno enako vozen, nič bolj se ne trese, ne ropota itd... Pa je pač med cenejšimi in nezvenečimi znamkami.