IZVIRNO SPOROČILO: lunka1
hrenovke -
sem brala pri sončku, da jih daje Sanji. a še katera daje hrenovke??? a je to okej? meni se zdijo preslane in nasplošno prevelika svinjerija... kaj vse je notri. ne vem no, meni se zdi prezgodaj...
Moja Sanja tolk tekočine spije da se ne sekeram glede soli, svinarije je res velik notr ampak če jih tok obožuje zakaj bi jih branla sej je P rekla da lahko je vse razn medu in beljaka.
levinjica in lenčy bravo za 1. zobke
nosečka24 afte nastanejo zaradi padca imunskega sistema al pa če nebi mogoče prekuhavali dudik. Tut js sm šla k P ampak samo zato ker sm vedla da se daktarin da dobit na recept, zakaj bi plačvala zdravstveno zavarovanje in zdravila ki se lahko dobijo na recept, sicer smo ble skor 1 uro v čakalnici ker je imela g.P malco ampak ni blo hudga nasprotno zelo smo uživali in js in vsi ostali čakajoči, ko je Sanja izvajala svoje akrobacije in plezala od enega do drugega, se režala otrokom ... Kaj sm pa hotla ona se noče nosit po rokah skos rita da bi puzala pa sm jo dala na tla kaj čm sej vem da je umazano pa kaj sej sm gledala da ni rokic v usta nosila. Nč ji nebo, kolk blata, mivke in zemlje bodo še pojedli. Drgač pa je pr nas z aftami tkole, jih najdm pa zvečer še enkrat pogledam pa jih ni več, pa so zjutrej spet pa jih pol spet ni, pa mi je useeno dala kremico je rekla ko jih opazm na dudo al pa na žličko pa bo.
Mi smo pa po pikici v prstka meli hematom drug dan. Je mela tko modrega prstka ampak je ni nč bolelo
No naš očika je šu pa danes pult zob (eni jih komej dobivajo eni jih že puljo) in ma tko močne korenine da jih ni dubu vn in mu je zobar napisou nujno napotnco za v lj tko da greva jutr zutrej v Lj, lubico bom pustila v varstvu pri tašči, upam da se bo mela lepo. Me je pa kr mal strah it kr js še nikol nism vozila iz Lj (pa že 3 leta izpit jao

) in sm bl nervozna kot on. Pa sej ni zarat druzga sm jutr naj bi spet sneg padou ane in če bo taka štala kot nazadnje ko smošli iz Lj ga bom kr na taksi poslala.
V petek ma rojstni dan in sm mu za darilo kupila masažno banjo za noge (darilo je dubu že avgusta ko je pogruntou da sm mu neki kupla) za zdej sm mu uzela pa kupone za paintball upam da jih bo vesel (že odkar ga poznam mi teži kok je to dobr da bi šu probat...) pa še 50% cenej sm jih dobila juhu

uzet sm jih mogla pa 10 ker more bit ekipa 10-ih ljudi da se nrdi ekipa, bom šla vrjetno tut js zravn kr nam manjka ljudi, eto pa sm bla ob 90€.
Nč šibam še kej nrdit pol pa spat
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w