IZVIRNO SPOROČILO: Jassika
sonček sem vidla, da si spraševala za flekec na glavici od male...nič to ni narobe, to je štorkljino znamenje. Naš mali ga ima od porodda tudi na temenu, pediatrinja je rekla, da izgine v roku 1 leta, tko da je časa še fuuuuuuuuuuul
u hvala, sm mislna da mi je kej zbolela kr zutrej se je naredu flekec pol smo čez dan 3x bruhale po hranjenju (čeprou ni pojedla preveč) in še mozoljčke tiste rdeče je spet dobila za ušeskom pa po vratu in sm rekla da jo bom pustila čez noč da vidmo kako se bo obnašala če bo kej čudnega gremo zutrej k pediatrinji, no pa je blo na srečo čez noč use normalno tko da...
kako pa to da se ji je šele zdej nrdilo to znamenje?
js sm z dojenjem prekinla, le učasih jo prstavm če mislm da je žejna in da ji ne rinem aptamila takrat, drgač je pa moje mleko že skorej na koncu sm mela dneve ko sm tut samo 20ml načrpala, pa sm z optimizmom rekla da bo pa usaj za posladkat čene za najest se, no pa spet sm se začela nalivat s tekočino in se je že popravlo na 50ml, tko da mogoče pa spet pridem nazaj na staro dobro količino ko sm si tut po 150ml načrpala, čeprou je ona za obrok rabla le 60ml, tko da še nč ni izgubljeno.
jutr mam pa ginekologa...jo bom kr sabo uzela da bom prej na vrsti...da nebi res čakala 3 ure sej se mi sfuzla da je tolk časa ne vidm.
učerej sva ji odprla papi račun, tko da bo dama mela čist svojo bančno kartico
zdravstveno smo tut že dobili
a kera ve kok se dobivajo dokladi a za tekoči mesec al za nazaj. Nam so rekli da bomo maja dobili (tut za nazaj) pa nevem zdej al bomo dobili za februar+marec+april al tut za maj? Kdaj se pa nakazujejo? do 15. v mesecu ane če js nimam napačnih informacij?
a vaši otročki tut že sami glavico lepo obračajo k ležijo na trebuhu? Naša Sanja je že pr dveh tednih prevračala glavico sm pa ke pa je še nism upala pustit tko spat, zdej jo pa kr pustim čez oč na trebuščku kr dlje in lepše spi.
< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 7.4.2010 10:53:37 >
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w