IZVIRNO SPOROČILO: vekybel
jessy: a ne bi probala kremico SUDOCREM jo dobiš tudi v DM-u, je res dobra. Marselu se je enkrat pojavila rdeča ritka in sem ga mazala s to kremo in je v enem dnevu izginilo. Probaj.
To je bila krema, katero sem sploh prvo probala. Ni pomagala, ker ima glivice, katere je treba zdraviti. Ma, je skoraj že kot nov. Še par pikic ima.
Lorelaj, si imela pa res smolo z mlekom. Verjamem, da si bila čisto paf! Kakšno črpalko pa imaš, da si tako dolgo črpaš? Jaz si z Aventovo načrpam 100 ml v kakih desetih minutah. Je pa res, da si dojko vmes tudi stiskam z roko, pa večkrat dam črpalko stran in nazaj gor, pa mal jo vrtim kot uro za nekaj milimetrov na levo, pa potem na desno in črpam. Ko vidim, da bolj slabo teče, jo odstranim, malo pomasiram dojko in spet črpam.
Sara2007, tudi jaz se tolažim z 9 mesecev gor in 9 mesecev dol, čeprav že zdaj vem, da pri meni to ne gre tako in da bom morala konkretno migniti, da bo šlo kaj dol. Zaenkrat niti ne more, ker mi preveč na čokolado vleče.
Urša, ti si pa res dobra, da si še s popadki okrog usmajala.

Sicer, če so bili le tako močno, kot moji na 5 minut, potem te razumem, da si šla, ker jaz bi tudi komot šla, le strah bi me najbrž bilo, da mi kaka voda odteče.