IZVIRNO SPOROČILO: lunka1
Sem že nekam drugam postavila vprašanje, zdaj bom še sem kopirala:
Naša je stara 4 mesece, čez dan spi povprečno 3x (enkrat 1,5h, drugič 1h, tretjič 30 minut). Ostalo je aktivna non-stop in se ji mora vedno nekaj dogajat... Če je slab dan, slabo vreme in ne morete ven - kaj počnete z vašimi sončki?
Moja Julia:
- igralni center: max 2x po 30 minut
- "delavnica", kot ji jaz pravim (spodnji del hoduljice 2 v 1): 15minut
- vrtiljak: se parkrat odvrti
- leživa v postelji in bereva pravljice, ona prav veselo grabi liste in gleda slikice (povprečno 1 pravljica na dan)
- sprehajanje po stanovanju, gledanje v ogledalo, pleševa, pojeva pesmice
- igrice ku-ku s pleničko na postelji
- prevračanje na dekici na tleh
- stolček-gugalnik: max 30 minut
Kaj še počnete ve?
napihnem ji bazenček pa čofotave, kravice pasemo in se pogovarjamo, spoznavamo igrače, zdej nas je začela tut oponašat pa je še mal bl pestro, drgač pa se more tut prnas skos kej dogajat in ponavadi proti koncu dneva porinem Sanjo očiku z besedami: "naredi nekej js sm že čist brez idej"
nosečka24 tut js že razmišlam o belem mesu, eni pravjo da je 5 mesecev idealni čas za uvajanje mesa, drugi pravjo da se šele po šestem mesecu v črevesju začne delat obloga, ki ščiti pred bakterijami ??? torej kaj naj
Joj kok vam rata tok doug spat mi dlje kot do 7-ih še nismo uspeli...boga mami
Tut mi mamo za ninico pleničko pa si je nikol ne zamota okol, učasih si jo mal pod lička podloži da glavo nasloni gor drgač pa glavno da se lička pokrije, aja učasih se pa tut čez obraz pokrije z njo ampak to dela samo v vozičku.
lunka1 js nč ne kompliciram z spanjem, ko se naje jo položim na hrbet v posteljico pa dudo in ninico (duda po potrebi) in se pol ona že sama naštima kukr ji najbl paše.
Zdej je pogruntala da si lahko dudo sama uzame iz ust in jo da nazaj notr in zdej skos to dela, lumpa mala zravn se pa še reži pa še "grize" jo
Mi smo danes stari 5 mesecev Vse najboljše za tini mini rojstni dan sončk moj
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w