IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3
lina a ti daješ usak dan meso? Samo uprašam, baje da naj bi ga dobili 3x na teden, tko da pr nas je mesek usak drug dan.
ne, ne dajem vsak dan. 2-3x na teden. no, saj sva komaj začela z mesom..kaka 2 tedna nazaj. in v tem času je jedel meso kakih 5x.
in je že pol leta mimo!!! danes smo stari 6 mesecev!
eh..prehitro gre to vse skupaj meni...
vsak dan je nekaj novega. žal še vedno visimo na zizi 1x čez noč...mama še kr objokuje čas,ko ni bilo tega..

. ma, kaj češ - saj sem se že skoraj navadila! ..saj mi 3,5 mesecev ni bilo treba tako kot marsikateri drugi,tako,da bom čim manj jamrala!
pri nas dežuje ze od včeraj tako,da sprehod odpade - jao, kak bo tečen,ker bo moral bit not

! .. samo, da sva zunaj pa je čist drugače razpoložen.
včeraj smo se družili s Čmrliko, malim Lukcem in ata Čmrlom - bilo lustno. žal nas je nevihta pregnala ( no, pa naš Luka je bil že pošteno lačen in ni hotel v previjalnici na zizo - je bilo vse drugo bolj zanimivo) kaki cuker je mali Čmrlek!! take lepe očke ma .. uh, to bo pravi šarmer... bo mama hitro siva..
zdaj pančka. sva budna že od 6.10 in ga je ob 8h spet vrglo.. bi morala izkoristit čas in kaj postorit po koči - pa mi taaaaaaaaaaaaaak ni!! ..mogoče pa počakam in se bo samo od sebe,ali??
lep vikend vam želim!!