IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27
ga je pa spet matralo dons ponoči. pojma nimam kaj je to. vsako noč se ene dvakrrat zbudi na polno jok. ne vem a kej sanja? a se še keri to dogaja?
lp
nama!!!

ze dve noči!! pa zdaj spi lepotnega opoldanskega in se je že 2x jokal vmes.. groza!! ne vem kaj je to. sem pa se odločila,da mu dam Calpol zdaj ko se zbudi in zvečer pred spanjem - ker tak kot jamra ,nemirno spi in joka,ga mora nekaj bolet,ali??
danes mi je uspelo spat od 5.10 pa do 6.30..

pred tem pa groza.. sem si ga dala v posteljo k sebi,da ne prestojim cele noči pri njem. kr v eno se premetava pa jamra,joče-kriči.. pa noče zize,ne dude (no, to vščasih noče)..oči pa tud ne odpre vsakič.. danes je jedel komaj ob 5h pa še to z nastavkom,ker drugače je bla histerija...
ne vem no... mogoče se sam odstavlja..včeraj je začel met finte- mleka noče na zizi, niti po flaši.on bi vse na žlico!! pa halo pubec - sva komaj do dveh obrokov GH prišla!?! on bi pa zdaj kr vse al kaj?? sem ga prej spet mogla na nastavek dojit,ker zize ni hotel zagrabit.

koz mava neki problem s tem dojenjem.. se mi zdi,da ob prehodih iz enega ,meseca v drugi skoz nekaj štrajka.. upam, da ga hitro spusti in da se stanje normalizira!