writing-img

RE: Mariborčanke 10.del

clock-img

15.04.2010, 21:46

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Bravo Tasa za dobro poslovno ponudbo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Predvsem delavnik je sanjski user posted image .

ja, to pa ja. Itak mi druga ne preostane, kam naj dam Lijo popoldan? user posted image

Vem,kak to zgledauser posted image .Jaz gostinka,možek pa delo na izmene,oma servis pa dostopen bolj za nujne primere.Pa smo lepo domauser posted image

clock-img

15.04.2010, 21:50

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

15.04.2010, 21:51

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

A je kera že prosila za oprostitev plačila vrtca???? Kaj morem nardit?, ker bom spet plačala

jap...mislim pa da je bilo treba dva meseca nazaj oddat nazadnje....za letosuser posted image ...samo izpolniš polo in neseš na upravo

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

15.04.2010, 21:52

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

RADIO CITY- saj veste za najnovejšo nagradno igro? Zbrati 7 punc in če smo žrebane kot skupina, tekmujemo z dečki in če zmagamo imamo vse zagarantiran dopust v Turčiji,........ZANIMA ME ALI JE KERA PRIPRAVLJENA SODELOVAT IN BI NAS BILO POTEM 7, bi se prijavle in mogoče nam uspe. To pa sprašujem, ker nimam 7 kolegic, ki bi imele drug teden v dopoldanskem času čas- to pa je nuja!

z veseljem...ampak nimam časauser posted image

clock-img

15.04.2010, 22:26

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

lahko noč!

clock-img

15.04.2010, 22:32

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

nočko tasa...user posted image

clock-img

16.04.2010, 07:09

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

dobro jutro.
evo, obe že v nizkem štartu user posted image
Mlekec se nama greje, da si bova zajtrk nardile, te pa malo skup zmečema pa že šibama proti železniški postaji.

Lep dan vam želim user posted image

clock-img

16.04.2010, 08:36

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Guten morgenuser posted image user posted image
Tasa uživajte v Celju!!
Vstala ob 7:15,ko je moj starejši otrok pridivjal v spalnico in zatulil:"Alo,zaspanci,a mi bo kdo mleko naliiiiil:"

clock-img

16.04.2010, 08:50

clock-img

ly117

pencil-img

16752

JUtro! user posted image

Včeraj zvečer me ni bilo ker, me je kolegica povabla v Fontano in sem iskoristila priložnost. Pol sem pa otroka dala spat, pospravla njegove igračke in še sama šla v svet sanj.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

16.04.2010, 08:51

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Vstala ob 7:15,ko je moj starejši otrok pridivjal v spalnico in zatulil:"Alo,zaspanci,a mi bo kdo mleko naliiiiil:"

user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2010, 11:55

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Evo, mineva zadnji dan moje službe.:-( V pon se vrača tista, ki jo nadomeščam. Sem kar malo žalostna, sem se imela prav fajn. Se pa veselim, da zjutraj ne bo treba ob petih vstajat in da bom še več s Tinejem. Ampak finance so pa posledično v krizi. In je lov na službo znova odprt...user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

16.04.2010, 12:06

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2010, 12:09

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz pa sem zjutraj vstala,spokale otroke vsako na svoj konec,nato šibala v šolo,potem še klepet ob kavici.....prišla domov,se malo v papirje vrgla,nato sem še šla nekaj položnic plačat...sedaj pa se bašem s sendvičemuser posted image ...danes bom samo "svinjarijo" jedla....se mi luštauser posted image

nič sedaj pa še pospravim in se grem malo ućituser posted image

clock-img

16.04.2010, 16:50

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Ja ki vas te najdem?????? Na drugi strani!!!!!!!!!!!!!!! Sem že mislila, da so vas brisali user posted image .

Samo tolko, da vas pozdravim, da vidite, da še migam, šibamo na telovadbo. Ne mami, otrok user posted image .

Fajn se imejte, vsaj tako, kot do zdaj.

Pa en kofe, za vse:

user posted image

clock-img

16.04.2010, 17:12

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Midve doma user posted image

v petek imam razgovor za Lidl, so me danes klicali. No, in zdaj ko berem na netu komentarje...saj ne vem kaj si naj mislim?! Ali naj grem ali ne?! user posted image

clock-img

16.04.2010, 20:08

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Čeruser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

16.04.2010, 20:09

clock-img

botrca

pencil-img

14679

v petek imam razgovor za Lidl, so me danes klicali. No, in zdaj ko berem na netu komentarje...saj ne vem kaj si naj mislim?! Ali naj grem ali ne?! user posted image

sta se lepo imeli? kaj si pa bralauser posted image ki si bralauser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

16.04.2010, 20:10

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

...danes bom samo "svinjarijo" jedla....se mi luštauser posted image

jaz sem tudi jedla to kar ti...user posted image

clock-img

16.04.2010, 20:10

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Evo, mineva zadnji dan moje službe.:-( V pon se vrača tista, ki jo nadomeščam. Sem kar malo žalostna, sem se imela prav fajn. Se pa veselim, da zjutraj ne bo treba ob petih vstajat in da bom še več s Tinejem. Ampak finance so pa posledično v krizi. In je lov na službo znova odprt...user posted image

sem mislila da si dobila redno službo...kako dolgo si pa delala?

clock-img

16.04.2010, 20:11

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

JUtro! user posted image

Včeraj zvečer me ni bilo ker, me je kolegica povabla v Fontano in sem iskoristila priložnost.

pravilno...paše malo sprostitve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2010, 20:15

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

sta se lepo imeli? kaj si pa bralauser posted image ki si bralauser posted image

Dober večer!To tudi mene zanima...

clock-img

16.04.2010, 20:41

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

clock-img

16.04.2010, 20:42

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Končno spokali dečike spat....

sva se šla ma lo vozit naokoli prej,pa v bauhaus sem si šla rožice kupit......user posted image

clock-img

16.04.2010, 20:43

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Tasa_m....kakšne komentarje,kje? Jaz za Lidl sicer ne vem,vem pa za Hofer....tam sicer dela kolegica...je sicer poslovodja...plače so zelo lepe...dela pa skozi...tak da....user posted image

clock-img

16.04.2010, 20:56

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Čer! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem