IZVIRNO SPOROČILO: aleunam
Dinki, dobrodošla tudi med nami. Te dodam na seznam.
Prve mesece si v redu "preživela"?
hvala
alenaum
ja pa je bilo kar OK, sicer ne tako kot v prvi nosečnosti ko sem bila ves čas ko rožica, ampak ni bilo panike v smislu slabosti. sem pa bila na začetku kot ena cunja, nič ni bilo od mene, sploh pol ko sem prišla domov iz službe nisem bila za nobeno rabo. No zdej je pa super!
vidim, da vas ima veliko
kosmatinčke doma

. jaz tudi verjamem v to, da vejo in čutijo, da imaste nekaj v trebuščkih. Mi nimamo nobene domače živali, sem jo imela včasih zmeraj, no od kar sem na svoje z možem in sedaj sinčkom pa niti ne razmišljamo v to smer. Čakamo, da tamauček zraste in bo ziher prišla tudi ta želja na plan
ja
lottyka vaš hišni ljubljenček mi je všeč!!!
oblekice in oprema - pri nas se še čisto nič ne kupuje ker imamo že čisto vse od prvega sinka. Bom pa zagotovo potem na koncu mogla kakšno oblekico in drobnarijo kupit zaradi luštnega

. Mi je pa tko fajn ko se spomnim koliko enih stvari sem imela v glavi kaj vse je potrebno kupit v prvi nosečnosti, zdaj pa kar ni tega. Sva pa morala kar vse kupiti ker pred mano ni veliko prijateljic imelo že

da bi kakšno stvar dobila....žal. sinčku sva ravno pred slabim mesecem kupila novo sobico (posteljo, omare) tako da mala posteljica in previjalna že čakata na našega novega člana

.