IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA
phelps predlagala mi je kremo Vitagyn C, če bo pa potrebno bomo pa po prelgedu dale kakšno drugo Canesten mogoče, ampak je rekla da ta, Vitagyn C kar pomaga...tak da upam d ares, ker poleg par rumenih kapljic vsake tolko mene še srbi in občasno peče..
Ko sem jaz sumila, da imam glivično vnetje, sem tudi uporabila to kremo, pa mi ni nič pomagala, sem potem kar gynodaktarin dobila. Men se zdi, da so vse te kremice in tablete, ki jih ješ, bolj za preventivo,ker ko enkrat že je vnetje....no čeprav se nekatere tudi samo z jogurtom pozdravijo
Jst mam teh krem, gelov, mil....skoraj vse sem probala, zadnjič mi je pa v lekarni priporočila od URIAGE GYN-8 (ph 8) milo, ki se ga uporablja ko imaš "občutek vnetja.."- no to mi je pa pomagalo in se je stanje izboljšalo.
Drugače so pa glivične okužbe v nosečnosti kar pogoste in se je potrebno dobro pozdravit.
Jaz sem drugače vredu, no pri moji tamali so pa danes v vrtcu risali družinske člane in je narisala atija kot eno preklo, sebe nekaj na glavo obrnjeno, mene pa kot en paramecij(široko, ovalno) pa še en krog nasredi- trebuh, ker tam je pa dojenček (pa ji še nismo povedali), ampak že ene 2 meseca skoz teži z dojenčkom
Zjutraj mi je bilo slabo, sem že mislila da bom bruhala ampak ni šlo...no sej mi je vsake toliko nekaj slabo, prsi mam ful napete- zoprno ker so že tako velike

, pa tudi meni se je bel tok spet povečal. Aja pa moj pravi, da sem šele zvedla pa sem že zoprna, kaj šele bo (očitno mu je to od prvič najbolj ostalo v spominu)