Oj pupe!!!
Kako fajn vas je brat, pa tolko je za brat vsak dan, da se mi na koncu nič več ne da pisat. Čist samo za informacijo za vse tiste, ki ste uživale čez podaljšan vikend, pa morje, pa pikniki pa fraj pa take fore... Eni smo pa delali, čist vsak dan...
No saj ni bilo tako hudo, smo se imeli fajn, mam fajn ekipo v službi... sam tako je, da eni mormo pa delat ko vsi ostali uživajo. Taka je trgovina, ki je odprta 365 dni na leto...
Glede morfologije mi moj G tudi še nič ni omenil, samo če bo naslednji teden tak kot pa zadnjič, si bom res šla drugega iskat. kot da sem mu jaz kriva, da ne gre na dopust. Tak psihič ko je bil, je direkt za bolniško, ne za dopust...
Kar se pa tašče tiče, mam pa malo čudno mnenje. Saj je fajna, pa super, sam če je ne vidim vsak dan...
. Je imam pa včasih res poln kufer, ker se pa pri njej nikol ne ve kdaj pride... bi včasih še malo gola skakala po stanovanju, da se mi fajn kremice posušijo pa to,... ko pa nikoli ne veš kdaj pride skozi vrata. Eni ljudje res ne poznajo zvonca ali pa trkanja. če ne gre takoj odpret vrat, je ključ takoj pri roki. Pol pa gresta ene dve urci, da pove vse tisto, kar je že zadnje ene parkrat...
Bom jo enkrat nalašč počakala na vratih iz kopalnice s tistim najbolj zgroženim pogledom kar jih premorem
Drugače je pač uni tip ženske, ki je stotisočmilijonovkratnaneštetopotenco preveč zaščitniška do svojega edinčka... saj vemo kaj to pomeni, a ne
Vse kar naredi je za njega, nič za naju ali za nas... :( sem kar žalostna... Ampak flastr pa nasmešek na obraz in gremo naprej... Pa saj, konec koncev je pa skrbna pa ni slaba...
S spodnjicami HB nimam težav. Do zdaj še vedno nosim vse tiste, ki jih imam od prej. Nikoli nisem marala visokih pasov, tako da teh težav nimam. Imam pa težave z vsem ostalim. Od lani mi niso prav niti ene kratke hlače.... GROOOOOZAAAAAA me je zadnjič ko sem sortirala oblačila. Mi je tako razgnalo rit, kot da jem sam kvas...
Ja, lušte ste tudi meni naredile. Ga ni boljšega kot pa pečen mlad krompir pa samo kak korenček zraven. Mesa imam pa v tem primeru jas najraje toliko kot ga drugi pojejo. Če je pečen krompir, je meso samo za okus...
Pa še najpomembnejše... Kolikor se pogovarjam s kolegicami, ki že imajo otroke, mene moja beba že kar konkretno brca. So me vsi strašili, da bo že od začetka konkretno brcanje, tako da sem res pričakovala, da me bo kar prestavljalo. Ampak nekaj me res že kak teden takoooo fajn boža od znotraj, malo desno, malo levo in res upam, da je res, da so to premiki...
Naslednji teden torej pregled in upam, da bom videla kako se
premika...
Se kar vidim kaka sem v tem trenutku, uni full sentimentalen pogled.... adijo, kako pa hormoni delajo!!!