)
)
, jaz bi ga tudi imela (potlej ko bom imela svojo hišico, še par let - upam
)tiste ki ste bovčkane ali pa imate bolečine, upam, da se čim prej pozdravite
no če po pravici povem se mi pa nič ne da in bom šla kar na kavč, pa bom gledala koncert od Pink-hbo, ali pa bom pogledala kakšen film, ki sem ga zdele dala dol vleč iz neta.Moj ima obiske HB, da men ni treba zraven bit
, ker se kadi morajo bit v prizidku ali pa na balkonu-vročini no lepo se imejte pa se pišemo jutri zjutraj, ko bo še hladno
zajtrk pojedli zdaj pa kavica
škorpijonček jaz bom šla 15.08 na morje za 2tedna - pa sploh ne razmišljam, da nebi smela-mogla, komaj čakam
- odštevam dneve do dopusta.samo odločit se še moram oz. jaz sem se že odločila, zdaj moram mojega prepričat.Dogovor je bil 1teden Vrsarja in 1teden Bohinja, zdaj pa jaz hočem bit 2tedna na morju
, upam, da mi rata. aleunam škoda, da je odpadla, upam, da ste vseeno vsi ok, čeprav je odpovedana. naša beba sej bo, prej ali splej ne boš mogla več na bušiju spat
no grem na balkon
pit čao

S hladnejšimi dnevi pridejo tudi smrkavi noski, kihanje, kašljanje in vročina. Da bi bolezni otro...
Bolezni in stanja

Prehlad je neprijeten za vsakogar, za otroke pa še posebej, saj so otroci občutljivejši na prehla...
Simptomi in bolezni
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!