) midva imava stanovanje v mansardi - imava pa na žalost že vse strope iz knaufa
- mogoče mi pa uspe.
) midva imava stanovanje v mansardi - imava pa na žalost že vse strope iz knaufa
- mogoče mi pa uspe.
aleunam & ječi12 jaz bom previjalno kupila tako, da lahko na vrhu odstranim blazino in jo lahko naprej uporabiš za komodo. Aja jaz gledam samo take, ki so visoke 90-100cm, da hrbtenica ne trpi in obvezno, da so predali (potem jo bom uporabljala kot otroško omaro-za spodnje perilo....) Soncchhek prijateljstvo to je dobro za spoznavanje eno med drugo malo bolje
da se lahko vidi zasebne albume........V bistvu je naj pomembnejše za to, da si med prijateljicami lahko izmenjaš telefonske št. gsm-a (ker na forum je ne bom/ne boste prilepila/e) je pa dobro, da se bomo lahko obveščale o porodih - da boste/bojo tudi drugi na forumu obveščeni in se bo lahko na seznam napisalo kdo je rodil (ime
, teža, velikost, uro, datum....)lahko se bomo pa tudi pred porodom kdaj spoznale, bi se dobile nekje - je pa še vedno lažje če imamo tel. med sabo (vsaj takih, ki so redno na forumu) da se lažje zmenimo; kakor pa, da se probamo dogovorit po forumu
upam, da nisem preveč zabluzila
Lp

S hladnejšimi dnevi pridejo tudi smrkavi noski, kihanje, kašljanje in vročina. Da bi bolezni otro...
Bolezni in stanja

Prehlad je neprijeten za vsakogar, za otroke pa še posebej, saj so otroci občutljivejši na prehla...
Simptomi in bolezni
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!