Hej hej!
Pri nas vse po starem, busi končno mal rase, migrene še vedno prisotne... standard :)
Kar se opreme tiče, mi še vse imamo, tudi cunjce bom zdaj kmalu nazaj dobila, sem jih posodla eni kolegici, ki je rodila januarja, pa še ona mi bo dala svoje zraven, ker v bližnji prihodnosti ne načrtujeta več
. Bom samo malo presortirala, pa bom pol vidla če je še kaj za dokupit.
Ne vem če sem že omenila, ampak sem že pred časom v Grazu kupila une tetra pleničke, ki so barvne pa majo kake vzorčke notr, so mi tko cort.... sem pa to bila v eni trgovini Name It, so mel toooolk cort cunjce tud notr.... morm pogledat če so pri nas tudi te trgovine.
Sem bila pa zadnjič v MotherCare, pa sem videla une koške..... so tkooooo cort!!! In sem se pogovarjala s kolegico in je ona rekla da ga imajo, pa tud čist novo posteljnino zraven, sam niso nikol uporabljali, ker niti nimajo tolk placa in da mi lahko da... In sem se kar odločila, da ga bomo meli v dnevni (mamo zlo veliko dnevno), da bo mali čez dan v tem lahko spal. Bo ravno prav prišel ta košek za prve tri mesece, ko ne bomo mogl tolk vozičkat (čeprav upam na milo zimo :) ).
Stoli za dojenje: jaz sem imela včasih kar en tak zelo udoben enosed, zdaj v novi hiši pa imamo tudi ene take udobne stole v dnevni, imamo pa tud gugalnik nekje, tako da bom videla kaj mi bo najbolj sedlo.
Imam pa jaz zelo slabo izkušnjo z dojenjen, tako da po resnici povedano se dojenja čist nč ne veselim. Ampak upam, da bo tokrat drugačna izkušnja, če pa ne bo šlo, se pa tud ne bom kej hudo obemenjevala ampak preklopila na flaško.
Banjica - prič nismo imeli tega podstavka, zdaj pa mislim, da ga bom kar kupila, ker je tisto sklanjanje res neprijetno.
Zatekanje - zaenkrat še ne. :) V prvi nosečnosti sem imela pa noge kot dva hloda.
No zdaj sem se pa razpisala na veliko :)
Pozdravček