IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Nemesto teh tetra in mako majc ti priporočam da kupiš bodije na preklop , so veliko bolj uporabni.
Zanimivo! Jaz sem pa ravno hotela vprašati, če spodaj daš bodija ali kako je s tem. Torej bi bilo dovolj samo bodi, pa potem gor majčka iz bombaža ali imajo te mako in tetra majčke kak poseben pomen? Predvidevam, da so prijetne za kožo...
Moj osebni seznam (nimam skoraj ničesar še):
- posteljica, jogi, nepremočljiva podloga, oblazinjena obroba/zaščita
- 2 kompleta posteljnine, prevlek, jogi rjuhe in dekice
- voziček 3 v 1 (košara, lupinica in športni del) in Isofix
- previjalna
- banjica s stojalom
- oblačila (komaj čakam na materinsko šolo, da povedo kaj točno bomo rabile za novemberske malčke palčke)
- kozmetika (šampon, olje in mleko za telo, vatice, otroške vatirane plačke za ušesa, hladilno mazilo za ritko, otroški puder)
- duda, dve steklenički (1 za čaj, 1 za mleko, če bi bilo potrebno, če ne se porabi, ko bo tista za čaj uničena)
- plenice za enkratno uporabo, vlažilne robčke
- tetra plenice
- blazinice in mazilo za bradavičke, modrc za
Izkušene, prosim komentar, dopolnitev.
Trenutno se spomnim še nekega alkohola in/ali raztopine. Kaj je to in zakaj točno se uporablja? Popek? Šampona v začetku ni najbolje uporabljati, ali? Ne vem kje sem to prebrala, da je boljše trdo milo.
Kako novembra obleči novorojenčka za v stanovanju (normalna temperatura) in kako za ven? Kaj vse mu obleči (od bodija naprej)?